![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
Scoate lectrovalva si taiei-i mustucu ala din varf apoi bag-o inapoi,
|
Se aude bine cu noul carb:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
De aici reglezi relantiul. Daca vrei sa ai relanti ok pune fluturele de la acceleratie(clapeta) in dreptul la alea 3 gaurici. Si lasal asa. Dupa aia te joci la surubul de amestec. |
da problema e ca nu pot decat sa il maresc...
|
Quote:
|
pai nu am galerie de papuc nu are in ce sa loveasca... vine fix pe gauri... problema e ca acea parghie nu se sprijina in surub... am sa fac maine poze ca l-am lasat in masina ca avea benzina in el...
|
Quote:
|
carburatorul a fost montat pe 2 motare de dacie diferenta dintre ele e doar de capacitate alea erau 1.6 si al meu e 1.4 deci trebuie sa mearga daca nu la vara oricum am in pla 1.6 :D
ce zici tu nu are nici o argumentare tehnica ca sa zic asa...:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
observ ca avansul vacumatic de la delcou nu mai e legat la carburator... daca il leg cu un teu pe furtrunul de la servo are acelasi efect ?
|
Quote:
|
Ce volan ai pus pe ea?
Sau ai tot de dacie...?:) |
Volanu e de fiat punto abarth din 2002 dar din pacate nu am capacu de la el si a trebuit s aimprovizez
|
am gasit si carburatorul vacuumatic am sa ii fac si cu el inca o proba acum ca stiu cum trebuie reglat :d ar tre sa amearga ok avand in vedere ca a fost pus pe o lada 1200 din pacate m-am simtit rau toata saptamana din cauza unei raceli iar acum ca ma simt mai bine a venit iar iarna
|
:))
bafta ! poate o merge mai bine |
Las ca pana la urma faci carburatorul:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning