![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
si daca vrem sa intram in usergroup ce trebuie sa facem ?
|
asteptati putzin .. discutam problema asta cu cei din VT ;)
pana diseara stabilim |
aha oky tng astepttam :D
|
1 Attachment(s)
sunt deschis la provocari ;) .... imi pun locul la bataie ...
masina ? am pus o poza mai jos cineva vrea locul meu in Virtual Tuning ... are la dispozitie 2 saptamani sa faca masina de mai jos ;) |
si cum e ? facem poll cu tine sau cum ? detalii... :D
|
Nu-i corect asa! Trebuiesc provocati cei fara activitate si lipsiti de talent, nu cei care au ceva-n cap si chiar le ies masini misto!
|
pai blowwind singur s-a oferit sa fie provocat... :lol: cred ca mai bine asteptam sa vedem ce zice tng, a spus ca pana diseara vor stabili ce si cum
|
Quote:
da...facem poll...si vedem daca raman sau ies :) si cine ma inlocuieste ;) .... |
bine blow....
masina aia poate sa o lucreze oricine doreste sa intre in grup, iar tu alegi(in caz ca sunt mai multe masini) una care iti place tie, care sa-ti i-a locul ok? |
ma bag si yo:D
|
Quote:
pey...in principiu e bine.. deci...o sa se faca un battle...intre mine si ceilaltzi the winner takes my place ;) |
Quote:
mai sunt 2 locuri libere in echipa (in afara de cel oferit de blow) .. o sa vine o tema mai pe seara, sau maine cel mai probabil |
eu cred ca o sa astept "tema"
|
si eu astept ``tema``......si in plus ....de ce sa mai faq ink o data masina ce o pus`o blowwind ? hmm mshy ce dreq ma imi dau lucrarile ? blowwind dak iti dau spoilaru` cum imi mai faq masina ?:))
|
baietzi...yo am terminat :D ... deci...cine se lupta pt locul meu in Virtual Tuning ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning