![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Prezenti ar fi asa(in momentul de fata):
JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS tudysvv De o echipa ne-am strans macar inca patru sa mai luam ca sa putem sa drumu la kilareala:twisted::twisted: |
prezent :)
|
+Update
Prezenti ar fi asa(in momentul de fata): JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS Andrei tudysvv!!!Poate ne mai strangem! Ps giugiule un nume la clan ce zici? |
Ma bag si eu :)
|
+Update
JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS Andrei tudysvv RDss Bogdan2fsc |
Quote:
|
Daca vreti pot oferii eu server pe care sa jucam non-stop :)
Este al meu ;) |
Deci avem si server,ne mai trebuei aprobarea Claudiei!!Asteptam..!!Alti doritori nu ezitati sa spuneti!!Va primim cu drag pe toti!!!!Ce port ai 47/48?Joaca careva cu steam?Pgl-ist careva?:):d
|
Quote:
Iti multumim! |
Este non-stop cand vreti puteti juca ;)
Si daca aveti nevoie de admin ma contactati :) |
as prefera ca toti playerii sa aibe steam ..
|
Quote:
|
si eu joc cs:D:D:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
RDS nu te supara dar eu am venit prima cu ideea , si am spus de la inceput ca am server si nu unul , ci 3 ;) si pot sa deschid si 10 sincera sa fiu daca vreau asa ca data viitoare cand vrei ceva , fa tu de la inceput , dar momentan eu m-am bagat aici ( fara suparare ) , ms ! Buunnn.... Deci revenind la subiect baieti , vreau o lista completa cu cati suntem pe care sa o pot imparti in 4 , iar ca sa nu fie conflicte se poate vota sau se poate da cu parerea de cine cu cine sa fie in echipa . Mie imi este indiferent , joc cu oricine , nu fac mofturi :D. Altceva ? :D va stau la dispozitie :lol: |
+Update
JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS Andrei tudysvv RDss Bogdan2fsc Marian92 Toti prezenti! P.S RDss aici MillionDollarBaby are dreptate,ea a venit cu ideea si ea ne-a pus 3 servere,deci ea ramane(No ofence:peace::peace:) Claudia ce zici de [4Tuning] name...? Astept pe mess,svr,si restul!!!Multumesc!!!!!!Bafta tuturor!!!!!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning