Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz de Cluj - CJ 28 GEF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/1677-matiz-cluj-cj-28-gef.html)

energy52ro 03-11-06 18:36

Re: CE PARERE AVETI DESPRE MATIZU MEU

Si ma rog ce ai vrut tu sa spui prin "Plus ca nu-i facut prin Moldova"????????

DaNuTzU' 04-11-06 04:42

ma dak urmaresti bine vezi ca baieti din moldova critica tuningu di cluj scotandu-ne ochii cu esperou care e un *** si e facut la voi in moldova!!!!!!!!!!

Andre3y 04-11-06 06:13

Frumoasa masina..prima data te-am vazut cu ea la Power Tuning Show..1..ai luat LOcul 3..ma mai ti minte am vorbit atuncia la expozitia aia de la arad...:D In rest a iesit suberba masina de cand am vazuto prima oara am zis ca ai ambitie si vrei sa o faci frumoasa..super intr-un cuvan..sa vi pe la arad sa o vad live cand vor mai fi showuri..te anunt io..:D is curios cum se aude live in ea..in rest nu-mai bine..

T@zMania 05-11-06 08:55

Grija Mare La Limbaj!

aleks 09-11-06 20:06

frateee, nu mai inceteaza disputa cu espero asta???
e pe nshpe topicuri, indiferent de subiect, se naste disputa iasi-cluj , bacau-cluj, restul lumii-cluj pt espero asta...
hai sa-l lasam in pace, i-am dat prea multa importanta inutil....

alexufo 15-11-06 23:26

mare dreptate ai

Dade 19-11-06 00:54

Super masina! Am si eu un Matiz! Masca (plasa) ai montat-o tu?

alexufo 24-11-06 10:08

tot ce vezi e ,montat de noi ..daca vrei sa faci matizul zii ce idei ai si poate te ajutam ,pleoape,bari etc etc tot ce tine de exterior sau interior

HIVH5N1 10-02-07 14:25

Salut!
Scuze ca ma introduc si eu in discutie dar nu mai suport criticile astea la adresa matizului lui Gef si a matizurilor in general. Daca nu-ti plac buburuzele noastre,inchide calculatorul si uitate la televizor pe cartoon sau vezi un film interzis minorilor si lasane pe noi cu ale noastre !
Chiar nu vad care-i rolul tau pe forumul asta. Ce conteaza cati bani a investit omul asta in masina lui? A reusit prin "fapte" sa faca ceva de care multi doar vorbesc.Si eu am matiz si chiar iubesc masinuta asta. Si vrei sa stii ceva? Nu as da-o nici pe un BMW tunat !!
Pentru Gef mult respect. Ai o masinuta frumoasa. Dupa parerea mea,banii nu conteaza atunci cand iti indeplinesti un vis.

Multa bafta in continuare!

tavisor 10-02-07 16:02

Faza e ca dupa masina lui se cam uita lumea pentru ca e unica

quick_5hifter 10-02-07 19:37

Quote:

Originally Posted by HIVH5N1 (Post 742214)
Salut!
...Si vrei sa stii ceva? Nu as da-o nici pe un BMW tunat !!...

N-am inteles exact cu cine te certi, dar te contrazic...te cred ca iti iubesti masina, dar sa nu exageram...

emy09 11-02-07 14:19

Quote:

Originally Posted by GEF style (Post 59316)
Ba m-am gandit sa pun roti mai late dar deocamdata imi ajung 185/55/14
...o sa fie in primavara pe fata 195/40/16 si pe spate 225/40/16 mai trebe oricum pana atunci sa pun motoru`

da asa este

GEF style 11-02-07 21:23

emy09 ... postul ala cu jantele pe 14 a fost demult...akum sunt 195/45/15 si mai incolo mai vedem...no poze pana la urmatorul tuning show de anu asta...

Manson 14-02-07 16:17

cuvintele sunt de prisos.....superb...

tavisor 14-02-07 22:35

Quote:

Originally Posted by GEF style (Post 744341)
emy09 ... postul ala cu jantele pe 14 a fost demult...akum sunt 195/45/15 si mai incolo mai vedem...no poze pana la urmatorul tuning show de anu asta...

cand va fii ceva concurs la cluj vreau sa vin si io sa ne cunoastem si sa vad ce ti-ai mai facut la masina o sa vin impreuna cu Suly)))))00

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning