![]() |
Re: CE PARERE AVETI DESPRE MATIZU MEU
Si ma rog ce ai vrut tu sa spui prin "Plus ca nu-i facut prin Moldova"????????
|
ma dak urmaresti bine vezi ca baieti din moldova critica tuningu di cluj scotandu-ne ochii cu esperou care e un *** si e facut la voi in moldova!!!!!!!!!!
|
Frumoasa masina..prima data te-am vazut cu ea la Power Tuning Show..1..ai luat LOcul 3..ma mai ti minte am vorbit atuncia la expozitia aia de la arad...:D In rest a iesit suberba masina de cand am vazuto prima oara am zis ca ai ambitie si vrei sa o faci frumoasa..super intr-un cuvan..sa vi pe la arad sa o vad live cand vor mai fi showuri..te anunt io..:D is curios cum se aude live in ea..in rest nu-mai bine..
|
Grija Mare La Limbaj!
|
frateee, nu mai inceteaza disputa cu espero asta???
e pe nshpe topicuri, indiferent de subiect, se naste disputa iasi-cluj , bacau-cluj, restul lumii-cluj pt espero asta... hai sa-l lasam in pace, i-am dat prea multa importanta inutil.... |
mare dreptate ai
|
Super masina! Am si eu un Matiz! Masca (plasa) ai montat-o tu?
|
tot ce vezi e ,montat de noi ..daca vrei sa faci matizul zii ce idei ai si poate te ajutam ,pleoape,bari etc etc tot ce tine de exterior sau interior
|
Salut!
Scuze ca ma introduc si eu in discutie dar nu mai suport criticile astea la adresa matizului lui Gef si a matizurilor in general. Daca nu-ti plac buburuzele noastre,inchide calculatorul si uitate la televizor pe cartoon sau vezi un film interzis minorilor si lasane pe noi cu ale noastre ! Chiar nu vad care-i rolul tau pe forumul asta. Ce conteaza cati bani a investit omul asta in masina lui? A reusit prin "fapte" sa faca ceva de care multi doar vorbesc.Si eu am matiz si chiar iubesc masinuta asta. Si vrei sa stii ceva? Nu as da-o nici pe un BMW tunat !! Pentru Gef mult respect. Ai o masinuta frumoasa. Dupa parerea mea,banii nu conteaza atunci cand iti indeplinesti un vis. Multa bafta in continuare! |
Faza e ca dupa masina lui se cam uita lumea pentru ca e unica
|
Quote:
|
Quote:
|
emy09 ... postul ala cu jantele pe 14 a fost demult...akum sunt 195/45/15 si mai incolo mai vedem...no poze pana la urmatorul tuning show de anu asta...
|
cuvintele sunt de prisos.....superb...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning