![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
3 Attachment(s)
As vrea sa pun o intrebare gandindu-ma ca poate cineva a intrat in contact cu valul hot rod!
Are cineva vreun hotrod inmatriculat? intreb pentru ca ma mananca de mult sa ma intind catre una! am gasit in state un kit hot rod care, la prima vedere, ma face sa renunt la masinile mele si sa il salt! dar nu stiu cu ce ma confrunt si riscurile sunt cam mari dupa parerea mea! intrebarea mea este daca are cineva vreo informatie asupra modului de inmatriculare a acestor tipuri de autovehicule. Vreau sa subliniez ca acest kit gasit este construit de la zero (nefiind o masina modificata): caroserie de fibra de sticla, sasiu custom, motor de chevy 356 ci cu supercharger level 1 de 450 cai, ti se trimit toate piesele pentru a monta automobilul si a te da cu el. Din cate am inteles de la ei (le`am trimis un email) kitul nu include geamurile si interiorul (scaune, ceasuri, tapiserie). Va multumesc pentru orice informatie care ma poate scoate din ceata! https://www.youtube.com/watch?v=l6nNkyJuqzc priviti filmuletul (neaparat cu sunet) si ma veti intelege!:lol: Inca ceva: asa arata kitul in stare de functionare (mici diferente la grila frontala pe care o poti cumpara si din alta parte) https://www.youtube.com/watch?v=qXEex7jx6uo |
la ce pret este kitul ?
|
Quote:
|
Quote:
ideea e ca trebuie sa detii licenta de fabricant de automobile, si sa obtii dreptul de a elibera serii de inregistrare pentru caroseria respectiva. asta pentru ca masina o construiesti singur, deci practic nu poarta nici o marca cunoscuta. acum 3 ani spaga era in jur de 30k eur, so... a, daca iti iei masina deja construita, e altceva, pentru ca atunci procedura e la fel ca la orice masina, numai ca s-ar putea sa nu treaca niciodata de RAR... |
Quote:
Ce auto ai incercat sa inmatriculezi? |
este un hot road in lucru la noi , cred ca prin toamna va fii gata , atunci vor aparea si poze cu masina , cel putin asa a zis proprietaru.
|
Quote:
zi`mi si mie ceva despre el! nu ma intereseaza neaparat poze! mecanica conteaza cel mai mult, daca observi unele nici nu sunt finisate sau se incearca conservarea patinei timpului , in special rat rod`urile! da`mi niste amanunte! |
Mai, nu stiu unde sa mai scriu asa ca iertati-mi off-topicul. Unde ma pot adresa sa-mi repare cineva diferentialul la ford ? Se pare ca nu exista meseriasi in tara asta. Are un uruit si vreau sa vad daca se poate face ceva cu el.
Multumesc, |
Quote:
|
Da, ma intereseaza. Banuiesc ca nu ai cumva si o modalitate de contact ? Ca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa-mi spuna ca nu se baga.
|
Quote:
P.S. la noi in RO ,pt ca asta ai intrebat . |
Quote:
|
Corect. Multam mult.
|
Quote: