![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
Cum te impaci cu suspensia Raceland ?
|
Foarte frumos arata masina :D Bravo!
Ps: Ai pus folia pe masina in sufrageria cuiva?:-P Arata cel putin interesant service-ul ala :) |
Quote:
Numai sa nu-mi ridice masina inrest sa faca ce vor spaniolii ! Eu circul doar noaptea oricum , ziua n-am timp acolo . Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
nu ti se pare moale ? ca asta am auzit despre raceland, e ok ca reglaj, cat poti sa lasi in jos, dar in schimb nu e destul de rigida, e mai rigida decat una stock, dar nu cat trebuie
|
Vroiam sa zic de folie galbena pe proiectoare, scuza-mi neatentia! :)
|
Quote:
Mie mi-e bine cu ea ! Ma scutura putin chiar si cu rotile pe 15 dar se poate merge cu ea fara probleme . Mai tare de atat nici nu vreau ! Quote:
|
avem si folie fumurie pt faruri si stopuri... nu arata deloc urat... doar ca slabeste umpic puterea luminii... vi si punem pe unu de proba :)
|
Bogdan cel care mi-a pus folia mi-a zis ca nu are !! Oricum era foarte agitat , nu prea avea chef de vorba :D Abia l-am convins sa ma lase sa stau acolo ca vroia sa ma trimita la plimbare pana termina ! :D
Ai mai inchisa? mai deschisa ? Cat costa ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi !
Arata foarte tare ! Cred ca pun cea fumurie , galbenul nu-mi place :shock: Trebuie sa vorbim cand facem sedinta aia ! Sa vedem cu timpul asta ca iar se strica . |
eu zic ca ar merge o culoare mai rara, cum ar fii 5-aru ala verde mat :O
|
eu mi-am luat folie pt masina mea si o mai ramas, e aprox cum ti-o facut mareo poza... tot asa arata...mie imi place
|
foarte frumoasa masina,dar o strica doar 2 lucruri:tips-ul si volanul :)))))))))
pe pagina asta lipsea un comm de ganul asta si am simtit nevoia sa completez :)) :P |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning