Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/159949-cafeneaua-timisorenilor-locul-discutiilor.html)

manu_96xls 12-02-12 04:05

Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4876682)
baietii!!!
unde gasesc la noi in TM,band dublu adeziva bison?

am luat ceva din mehala,dar a tinut 2-3 sapt..

real?practiker?ceva....
am noroc?:rolleyes2

Dedeman;)

soosy 12-02-12 09:51

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4876774)
Dedeman;)

multan...o sa verific acolo:)

intre timp am vazut ca ar fi si la promotor

numai bine

21UKS 17-02-12 14:39

Ceau, as avea nevoie de niste sfaturi-indicatii-exemple in legatura cu ümflatul aripilor pe spate la un e36. Voi merge la cineva sa faca treaba asta, dar as vrea sa stiu cate ceva inainte, ptr a alege cea mai buna optiune. Sunt binevenite si recomandarile. Jantele ptr care vreau sa trag aripile sunt 9,5J cu ET13......ms frumos!

soosy 17-02-12 14:43

mare chestie nu ii...

probezi jantele...lasi masina jos cat vrei si dupa se trage de aripi...daca ai noroc dupa roluire s-ar putea sa nu sara vopseaua(daca nu trebuie tras mult)
daca ai et mic si jantele foarte late atunci se lucreaza pe la buzele aripiilor cea ce inseamna sudat(eventual)fibra,prelucrat,vopsit

spor

21UKS 17-02-12 14:50

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4885325)
mare chestie nu ii...

probezi jantele...lasi masina jos cat vrei si dupa se trage de aripi...daca ai noroc dupa roluire s-ar putea sa nu sara vopseaua(daca nu trebuie tras mult)
daca ai et mic si jantele foarte late atunci se lucreaza pe la buzele aripiilor cea ce inseamna sudat(eventual)fibra,prelucrat,vopsit

spor

:lol: da, in principiu stiu ce se petrece acolo.... dar am inteles ca exista o rola cu care se face treaba asta, m-ar interesa daca marginea aia de la aripa mai poate ramane in forma initiala (la exterior ma refer), daca este cineva care a facut, la cine a facut...eventual sa pot vedea o "lucrare" :-) ceva de genul asta....oricum ms frumos si mai astept informatii chiar pe PM, cu toate ca eu cred ca sunt si altii interesati de treaba asta si curiosi....;)

soosy 17-02-12 15:01

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4885338)
:lol: da, in principiu stiu ce se petrece acolo.... dar am inteles ca exista o rola cu care se face treaba asta, m-ar interesa daca marginea aia de la aripa mai poate ramane in forma initiala (la exterior ma refer), daca este cineva care a facut, la cine a facut...eventual sa pot vedea o "lucrare" :-) ceva de genul asta....oricum ms frumos si mai astept informatii chiar pe PM, cu toate ca eu cred ca sunt si altii interesati de treaba asta si curiosi....;)

ok bafta..

am si eu o intrebare
ce model de telefon nokia este la kar kit de vw?

6130 model mai vechi
6310 ?

TM_89_FUM 19-02-12 14:35

Inafara de ProMotor, unde in TM se mai pot gasi clipsuri pentru fetele de usi ? Bmw E36 .

21UKS 19-02-12 18:32

Quote:

Originally Posted by TM_89_FUM (Post 4888449)
Inafara de ProMotor, unde in TM se mai pot gasi clipsuri pentru fetele de usi ? Bmw E36 .

;) orice magazin de piese auto daca nu au pe stoc iti pot aduce la comanda....sau "Ciclop" banuiesc ca exista posibilitatea sa gasesti pe stoc....:lol:

TM_89_FUM 21-02-12 06:53

Merci vecine.Las ca mergem sa luam de acolo de unde stii tu.Uite, ii 8 fara 10 dimineata si eu sunt treaz :)).Nici mie nu imi vine sa cred

21UKS 21-02-12 07:16

Quote:

Originally Posted by TM_89_FUM (Post 4891140)
Merci vecine.Las ca mergem sa luam de acolo de unde stii tu.Uite, ii 8 fara 10 dimineata si eu sunt treaz :)).Nici mie nu imi vine sa cred

hop si eu la cafenea.....esti nebun? ce-i cu tine treaz la ora asta???:lol:

nu imi arata/recomanda si mie nimeni o lucrare cu aripi trase in timisoara?.....pe strada sunt multe masini facute...:-)

TM_89_FUM 21-02-12 11:42

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4891152)

nu imi arata/recomanda si mie nimeni o lucrare cu aripi trase in timisoara?.....pe strada sunt multe masini facute...:-)

Atunci am ajuns acasa si m`am pus sa dorm.Dar deja is treaz..Nu mai pot dormi cum trebuie :( . Iti arat eu o pereche de aripi.Imi trag de la RedBull si imi zici daca iti plac :)) ( Apropo, cu tine ce era treaz la ora aia ? )

TM 27 LMT 22-02-12 02:16

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4891152)

Salut , daca doresti iti pot da eu un numar de telefon de la cineva la care mi-am facut eu, specific ca nu le-am roluit, ci le-am inlocuit complet cu alte pasaje.

P.S esti de pe str b.deleanu?

21UKS 22-02-12 08:32

Quote:

Originally Posted by TM 27 LMT (Post 4892705)
Salut , daca doresti iti pot da eu un numar de telefon de la cineva la care mi-am facut eu, specific ca nu le-am roluit, ci le-am inlocuit complet cu alte pasaje.

P.S esti de pe str b.deleanu?

da, acolo stau....lasa-mi un nr de tel. pe PM si te sun sa vb.

TM 27 LMT 22-02-12 09:45

Salut, ti-am lasat PM, poti sa vii sa vezi si masina sa ai o idee cum a iesit.
Am vazut mai sus, cineva cauta banda dubla adeziva de la Bison, eu am luat din Practiker si pot zice ca sunt multumit de ea, e de calitate .

soosy 22-02-12 10:52

Quote:

Originally Posted by TM 27 LMT (Post 4892962)
Salut, ti-am lasat PM, poti sa vii sa vezi si masina sa ai o idee cum a iesit.
Am vazut mai sus, cineva cauta banda dubla adeziva de la Bison, eu am luat din Practiker si pot zice ca sunt multumit de ea, e de calitate .

da da...eu am cautat..
dar am rezolvat intre timp
la pro motor
mersi oricum

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning