![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
ai vazut mah pitic cum dai semne de viata cum toti ce si cum :lol: asteptam pozele cu interioru !!! bafta in continuare
|
pitic ma poti ajuta si pe mine cu niste detalii despre trapa k am avut ceva probleme cu ea curgea si am lipito cu silicon... cum pot sa o fac ca a ta cam cat costa si procesul... te rog din suflet ... mersi anticipat
|
Quote:
:rolleyes2 |
motor=M50B25 :peace:
|
super tare ursuletzu .. modificat cu bun gust si cu multa rabdare ( intr`adevar si multi bani) ... respect pt ce ai facut si multa bafta ... sa nu ai incidente ca ar fi pacat :D .. si la RAR (ca am citit ca`ti zgarie masina) f*tele una peste cap la gabori :)) ..Bafta multa !
|
Quote:
|
Quote:
motorul ala va fi, 2500 24v....si ceva in plus...momentan nu vreau sa vb pe ceva ce nu am inca! |
am yo un motor d'ala de vrei u cu ambreiaj sport....:p...sa il dau sa nu il dau :p
|
Quote:
|
pot sa il adaptez pentru un 190E k am cautat alta si am gasit dupa un 190D da nu se potrivea
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu masina curata....ca am cam neglijat-o....
am sa revin si cu ce am mai pus...ce trebuie sa mai pun...si ce o sa dispara! |
E criminal ursache asta ;) ...mie mi ar fi mila sa il scot pe strada cu toti .......
Da nu am vazut eu bine are vopseaua sarita la bara fata ? :???: Mult noroc cu ursu in noul an si sa nu ai parte de incidente neplacute ! ;) |
Quote:
da asa e...azi am vazut si eu cand am spalat-o.....de la marea asfaltare mi se trage....dar asta e...o revopsim... |
ce ti'e si cu bemveurile astea :)
|
Tot frumoasă e şi cu vopseaua sărită. Da' unde-ţi sunt numerele cu caractere de Germania?!
P.S. Cam neglijezi forumul clubului, de ce pui numai aici pozele?! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning