Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

Greku`BWJ 07-05-12 23:22

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

te salutai azi cu passatul de ot la institut , chiar tare culoarea a iesit bine si jantele dau bine vopsite asa. cea mai tare vectra de pe aci :D

MihaiS 12-05-12 09:14

7 Attachment(s)
uite pozele....

ss_seby 13-05-12 10:50

Se lucreaza se lucreaza. Tot asa gabi tot asa! BV nu cred ca e vectra A mai frumoasa prin craiova:)

gbry_el_05-RSG 14-05-12 09:57

te-am observat. era cieloul tau in fata....se munceste mereu....acum a picat pompa de servo. cred ca in curand va primi si un ac masina.....

MihaiS 14-05-12 18:05

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 5021133)
Se lucreaza se lucreaza. Tot asa gabi tot asa! BV nu cred ca e vectra A mai frumoasa prin craiova:)

numai eu stiu ca doua nopti am visat numai fire si culori.... important este ca am reusit si are si el acum geamuri electrice functionale cu modul de confort....

ss_seby 14-05-12 19:36

Bravo mihai , respect ptr rabdare. Si pe tine mihai de nu tiam facut cu mana si flashuri odata prin trafic , da nu te intereseaza de stanga si dreapta:))

gbry_el_05-RSG 14-05-12 19:39

cand ai cea mai frumoasa vectra a din oras nu esti atent la claxoanele si la salutarile din trafic.....eu unul sunt atent la gropi, denivelari si la pietoni....daca ma saluta cineva si nu observ imi cer scuze. tre sa fac poze la stikere....ca sint frumoase.

GabrielMotorsport 19-05-12 15:10

Este modelul GT rachetutza asta ?

gbry_el_05-RSG 19-05-12 18:54

GL. 1.6 doar cu servo. da usor usor are si trapa,geamuri electrice, inchidere. in curand scaune incalzite si piele.

minimal.madness 19-05-12 21:09

Uuuu vreau si eu scaune incalzite si piele .Imi poti da un PM cu mai multe detalii te rog ? Poate la vara ma ajuta si pe mine buzunaru pt asa ceva.:rolleyes2 Si in plus sunt curios cum arata si de pe ce masina le iei

gbry_el_05-RSG 19-05-12 21:14

de pe o lancia. full electric incalzite cu memorie. problema este ca sunt prea late. ma limitez la piele si la incalzire. reglajul electric cu memorie e prea complicat.

minimal.madness 19-05-12 21:23

Am inteles.Pai si cand le vedem pe masina?

gbry_el_05-RSG 19-05-12 21:31

cand imi mai revin cu finantele.....sau nu sti ca incepe sesiunea???:lol::lol::lol:

sebastyan2001 19-05-12 23:30

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5023346)
cand ai cea mai frumoasa vectra a din oras nu esti atent la claxoanele si la salutarile din trafic.....eu unul sunt atent la gropi, denivelari si la pietoni....daca ma saluta cineva si nu observ imi cer scuze. tre sa fac poze la stikere....ca sint frumoase.

Modestule . . .

gbry_el_05-RSG 19-05-12 23:32

lumea asa zice. pot eu sa fiu impotriva lunii?? lasand gluma chiar avem niste strazi de tot ***-ul. sper sa fac rost de proiectoare de sfi....am eu o goanga cu proiectoare galbene.....

All times are GMT +2. The time now is 21:17.

- Copyright 2026 4Tuning