![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
te salutai azi cu passatul de ot la institut , chiar tare culoarea a iesit bine si jantele dau bine vopsite asa. cea mai tare vectra de pe aci :D
|
7 Attachment(s)
uite pozele....
|
Se lucreaza se lucreaza. Tot asa gabi tot asa! BV nu cred ca e vectra A mai frumoasa prin craiova:)
|
te-am observat. era cieloul tau in fata....se munceste mereu....acum a picat pompa de servo. cred ca in curand va primi si un ac masina.....
|
Quote:
|
Bravo mihai , respect ptr rabdare. Si pe tine mihai de nu tiam facut cu mana si flashuri odata prin trafic , da nu te intereseaza de stanga si dreapta:))
|
cand ai cea mai frumoasa vectra a din oras nu esti atent la claxoanele si la salutarile din trafic.....eu unul sunt atent la gropi, denivelari si la pietoni....daca ma saluta cineva si nu observ imi cer scuze. tre sa fac poze la stikere....ca sint frumoase.
|
Este modelul GT rachetutza asta ?
|
GL. 1.6 doar cu servo. da usor usor are si trapa,geamuri electrice, inchidere. in curand scaune incalzite si piele.
|
Uuuu vreau si eu scaune incalzite si piele .Imi poti da un PM cu mai multe detalii te rog ? Poate la vara ma ajuta si pe mine buzunaru pt asa ceva.:rolleyes2 Si in plus sunt curios cum arata si de pe ce masina le iei
|
de pe o lancia. full electric incalzite cu memorie. problema este ca sunt prea late. ma limitez la piele si la incalzire. reglajul electric cu memorie e prea complicat.
|
Am inteles.Pai si cand le vedem pe masina?
|
cand imi mai revin cu finantele.....sau nu sti ca incepe sesiunea???:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
lumea asa zice. pot eu sa fiu impotriva lunii?? lasand gluma chiar avem niste strazi de tot ***-ul. sper sa fac rost de proiectoare de sfi....am eu o goanga cu proiectoare galbene.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning