![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
13 Attachment(s)
Peugeot 205 Gti tuning , 1:18, SOLIDO
O macheta foarte ok pentru un SOLIDO, chiar nu aveam pretentii de la aceasta macheta...m-a suprins intr-un mod placut cum este realizata. Pozele... nu stiu la ce setare am umblat, sunt convins ca nu a fost setat pe macro si greseala mea a fost ca nu am verificat... nu au iesit asa cum vroiam, putin blurate, iarba cam mare... in fine. Enjoy. |
Lasa vrajeala. Pozele sunt foarte ok, iar faptul ca ai scos machetele afara e de apreciat :)
|
Cum spuneam si la Radu bv sunt facute foarte bine, combinatia de culori foarte potrivita iar pozele in natura fac tot:!:
|
Superba perechea asta, imi place mult de tot. Cel albastru ma atrage prin culoare.
|
Radule de ce ai pus poza si cu masina patronului:))?
|
arata foarte bine.nu mi se parea sa fie asa frumos, gata am trecut-o pe lista:!:, dar neaparat o vreau pe albastru, ca e magnific.Sl600-le ala pare grozav, nu stii cumva ce firma e?:oops:
|
Foarte frumoase pozele si masinile!!!
|
Arata foarte bine si pozele si machetele.Trebuie sa recunosc ca ma atrage mai mult pe galben ....:Dla mai multe!
|
Sunt interesante,dar prefer modelul Rally sau cel Dakar,dar la cat au costat a meritat din plin!:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumoase ambele, pozele sunt reusite asa naturale, si Mertzanul e bestial.
|
Frumos frumos Peugeot, macheta bine cand ii faci poze afara, dar arata si mai bine cand ii faci poze langa un alt 250 gti :D Si stai linistit ca sunt frumoase pozele, se vad bine machetele + peisajul.
|
16 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri Calin79 si Racer21.
FORD FOCUS RS (WRC) - 1:18, SOLIDO Serie limitata 3500 unitati, v-as spune seria machetei mele dar deja am bagat-o la cutie. Din pct. meu de vedere macheta este realizata bine. "masina a forst surprinsa in Poiana Brasov, pe una din speciale" :evil_laug Enjoy! |
Frumos.....foarte frumos. Locatia alesa si pozele sunt perfecte:!: mai mult de atat nici nu se putea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning