Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

radu_rs 20-10-10 22:43

Re: Machetele mele - radu_rs

13 Attachment(s)
Peugeot 205 Gti tuning , 1:18, SOLIDO

O macheta foarte ok pentru un SOLIDO, chiar nu aveam pretentii de la aceasta macheta...m-a suprins intr-un mod placut cum este realizata.

Pozele... nu stiu la ce setare am umblat, sunt convins ca nu a fost setat pe macro si greseala mea a fost ca nu am verificat... nu au iesit asa cum vroiam, putin blurate, iarba cam mare... in fine.

Enjoy.

steaua23 20-10-10 22:46

Lasa vrajeala. Pozele sunt foarte ok, iar faptul ca ai scos machetele afara e de apreciat :)

2010 21-10-10 05:54

Cum spuneam si la Radu bv sunt facute foarte bine, combinatia de culori foarte potrivita iar pozele in natura fac tot:!:

model collector 21-10-10 07:54

Superba perechea asta, imi place mult de tot. Cel albastru ma atrage prin culoare.

radu_bv 21-10-10 14:14

Radule de ce ai pus poza si cu masina patronului:))?

FED express 21-10-10 15:03

arata foarte bine.nu mi se parea sa fie asa frumos, gata am trecut-o pe lista:!:, dar neaparat o vreau pe albastru, ca e magnific.Sl600-le ala pare grozav, nu stii cumva ce firma e?:oops:

DrifterGT 21-10-10 15:08

Foarte frumoase pozele si masinile!!!

MeMutzu 21-10-10 17:21

Arata foarte bine si pozele si machetele.Trebuie sa recunosc ca ma atrage mai mult pe galben ....:Dla mai multe!

andreigica 21-10-10 18:05

Sunt interesante,dar prefer modelul Rally sau cel Dakar,dar la cat au costat a meritat din plin!:D

radu_bv 21-10-10 22:25

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3745938)
arata foarte bine.nu mi se parea sa fie asa frumos, gata am trecut-o pe lista:!:, dar neaparat o vreau pe albastru, ca e magnific.Sl600-le ala pare grozav, nu stii cumva ce firma e?:oops:

E Autoart Mercedesul:-P si e foarte grozav, nu grozav;)

radu_rs 22-10-10 15:40

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3744569)
Lasa vrajeala. Pozele sunt foarte ok, iar faptul ca ai scos machetele afara e de apreciat :)

Si eu apreciez persoanele care scot machetele afara, merci Andrei.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3744903)
Cum spuneam si la Radu bv sunt facute foarte bine, combinatia de culori foarte potrivita iar pozele in natura fac tot:!:

Sa stii ca, sunt chiar ok facute. Bine, raman in continuare la concluzia ca cea mai buna macheta ever de la SOLIDO este Renault Clio Sport R3.Merci man.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3744994)
Superba perechea asta, imi place mult de tot. Cel albastru ma atrage prin culoare.

Merci, nu se compara nici machetele si nici pozele cu ce ai prezentat pe site-ul tau, cu aceasta ocazie recomand tuturor sa acceseze site-ul tau pentru ca au ce vedea. Machete si poze superbe, fara nici un fel de linguseala ieftina.

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3745825)
Radule de ce ai pus poza si cu masina patronului:))?

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3746998)
E Autoart Mercedesul:-P si e foarte grozav, nu grozav;)

Am pus poza cu masina patronului, sa vada poporul colectionar masina sefului :))

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3745938)
arata foarte bine.nu mi se parea sa fie asa frumos, gata am trecut-o pe lista:!:, dar neaparat o vreau pe [COLOR="[albastru"]royalle blue[/COLOR], ca e magnific. Sl600-le ala pare grozav, nu stii cumva ce firma e?:oops:

Sl600 este produs de AutoART, este o macheta foarte frumoasa.

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3745955)
Foarte frumoase pozele si masinile!!!

merci

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3746229)
Arata foarte bine si pozele si machetele.Trebuie sa recunosc ca ma atrage mai mult pe galben ....:Dla mai multe!

merci, trebuie sa recunosc ca am vazut la tine machete foarte frumoase. 2 dintre ele sunt destul de rare.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3746315)
Sunt interesante,dar prefer modelul Rally sau cel Dakar,dar la cat au costat a meritat din plin!:D

Puteam sa cumpar modelul rally, il gasisem cu 90 lei. Machetele au costat putin pentru ca am fost atenti la licitatii, aa, daca erau mai scumpe eu unul nu cumparam. :)

CALIN 79 22-10-10 17:25

Foarte frumoase ambele, pozele sunt reusite asa naturale, si Mertzanul e bestial.

Racer21 23-10-10 10:41

Frumos frumos Peugeot, macheta bine cand ii faci poze afara, dar arata si mai bine cand ii faci poze langa un alt 250 gti :D Si stai linistit ca sunt frumoase pozele, se vad bine machetele + peisajul.

radu_rs 23-10-10 12:31

16 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri Calin79 si Racer21.

FORD FOCUS RS (WRC) - 1:18, SOLIDO
Serie limitata 3500 unitati, v-as spune seria machetei mele dar deja am bagat-o la cutie. Din pct. meu de vedere macheta este realizata bine.

"masina a forst surprinsa in Poiana Brasov, pe una din speciale" :evil_laug

Enjoy!

radu_bv 23-10-10 12:33

Frumos.....foarte frumos. Locatia alesa si pozele sunt perfecte:!: mai mult de atat nici nu se putea;)

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning