![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
cumpara un disc de pasla si baga-l in bormashina nu in flex ca are turatie prea mare...si dai ushurel pe deasupra
se ia de minune....am avut si eu p mashina...sa nu cumva sa pui vreo solutie ca se incinge si afecteaza vopseaua...numai discu d pasla cu bormashina;) |
sau daca nu lelasi si dispar in timp de la spalarile repetate.
o parte se inmoaie dca lasi mai mult detergentul pe nasina si maidai cucarpa uda sa nu se usuce (de tergentul) o sa vezi ca la un moment se mai inmoaie unele. deci parte se curata lasand masina la inmuiat bine . |
Salut ... sunt nou p`aici .... sper ca nu postez unde nu trebuie ... am si eu o intrebare .. sper sa ma puteti ajuta .... am un cielo an de fabricatie 2003 ... are doar 23.300 km parcursi .. masina nu a fost foarte folosita .... este intr`o stare tehnica ireprosabila ... din punct de vedere estetic se prezinta foarte bine .... nu are zgarieturi vizibile .... motor de 1.5 87 de cai (dak nu ma insel) nu are geamuri electrice .... masina nu a suferita modificari ... adik este exact cum a fost cumparata ... si ma bate gandu sa o vand in vara dupa ce termin cu bacalaureatul... sa imi iau un megane 2 shake ...
1. Cat as putea sa iau pe Cielo ... avand in vedere nr. foarte mic de km parcuris?? 2. Merita sa dau un Cielo cu 23.300 km parcursi si diferenta pe un Megane Shake la mana a2a probabil cu mult mai multi km parcursi??? Astept raspunsurile voastre! Multumesc anticipat! (Si dak stie cineva ce inseamna - dohc - ) |
in primul rand nu exista nici un cielo de 1.5 87 cp....toate au 80..in legatura cu cielo ala ai putea sa ceri un 6000 d euro daca e din ala mai slabutz...daca e executive ai putea sa aceri in jur de 7300...si sfatu meu e sa nu te rishti sa iei megane mana a 2-a...am cel putin 3 prieteni care au megane din care 2 shi-au luat SH si unu nou..vreau sa zic ca in afara de motor si de parti de caroserie au schimbat mai tot...distributia instalatia electrica nijte ***uri pe la aprindere...adik nuj...posibil sa fi fost ei ghinionishti..dar eu nu prea am incredere in frantzusisme...nemtzii RULZ...ai putea sa cautzi o octavia sau chiar o bora...faci cum vrei dar asta e parerea mea
DOHC inseamna ca are 2 axe cu came fata sa SOHC care are una singura DOHC-double on head cam |
de fapt DOHC inseamna Double Overhead Camshaft n-am mai apucat sa editez postu dinainte
|
Multumesc frumos Mastermindutz!
|
Revin cu o alta intrebare in acest caz ... dak esti binevoitor sa ma ajuti .. tu sau altcineva, orice sugestie este binevenita ..... sa presupunem ca iau 5500E pe Cielo (nu este executive) eu sunt dispus sa mai pun MAXIM 1500E .... Ce masina mi`ati recomanda (second-hand) sa imi iau in 7000E ... dar care sa aibe PANA in 80-90 de mii de km parcursi?? Si eventual sa aibe fundul taiat :???:
|
masini la banii ajtia si cu rulaju asta gaseshti cat incape
opel astra opel corsa fiat punto ford fiesta vw polo vw golf skoda octavia skoda fabia ..daca vrei la clasa mica(care am impresia ca are spatiu cat avea si cieloul tau) ti-ash sugera polo sau punto...daca vrei la clasa ceva mai mare recomand cu caldura golful 4 care e o mashina super fiabila si super mijto...cu putin noroc potzi gasi si cateva bmw 316 sau 318 dar la astea nu potzi fi sigur ca nu li s-a dat "blana"...ca de obicei sunt tare forjate tipurile astea de masini....oricum cam astea-s sfaturile mele..dar ai putea sa itzi cumperi o revista de specialitate(nu dau nume p'acilea ca nuj daca-i voie)..sau sa cautzi nijte anuntzuri in mica publicitate |
Ok! Multumesc frumos inca o data!
|
Vreau sa-mi cumpar un filtru sport la Octavia 2 RS TFSI, si nu prea stiu ce sa-mi iau. Am gasit un Forge adevarat dar e numa in Anglia si nu stiu cine importa in Romania asa ceva!... K&N n-am vazut pt RS meu! Astept ceva pareri...
|
am impresia ca la pipercross au filtre ptr rs-ul tau si mi se par destul d bune...mie mi se par mai bune decat forge
|
dohc-ul are 90 de cai...si recomandarea mea este sa-l pasrezi...eu am sohc 75 cai...si sunt foarte multumit de el...vroiam sa-l vand sa-mi iau o pisica...dar m-am razgandit...incearca sa-i pui un filtru conic...si crede-ma , nu o sa-ti mai trebuiasca altcv... ;) dar acum ... tu hotaresti
|
Quote:
|
suspensiile reglabile(hidraulice sau de orice alt fel) sunt cu mult mai grele decat cele normale(normale de pe un r32 de exemplu)?
|
sincer n-am cantarit nici odata suspensiile la mashina..dar banuiesc ca cele hidraulice sunt ceva mai grele ...nu cu mult...tre sa iei in considerare uleiul din amortizoare....pompele(sau pompa de servo care face jmenu cu uleiu p'acolo) plus butoanele de control....dar sunt 90% sigur ca nu e cu mult mai grea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning