![]() |
Re: speedster vs ????????
Ar fi o treaba ...
|
-NICIODATA dar NICIODATA pe acest forum nu am vazut asa ceva.
-Am stat si m am uitat la numele userilor........acestia sunt ADEVARATII useri ai acestui forum......pacat ca sunt putini ca ei.....de la R5GTT pana la Mustang ....nu am decat sa spun un singur cuvant din suflet : R E S P E C T !!!! -Mai voi frati mei....... -Sa luptati ca niste zei ! -Toate cupele sa luati -Sa nu fiti ingenunchiati ! -Masinutze bune aveti -Orgoliile la acelasi pret -Dar frati mei sa nu uitati : --R5 , Mustang, Golf, TT --Sa va faceti franele !!! |
Adevarat !
|
Pepy ai grija de masina nu o strica. ambreiajul meu a ajuns si se monteaza saptamana asta, apoi reglajele si ne vedem. tre sa prindem o zi frumoasa.
ai ajuns pe la 11s ? |
din pacate nu cred....
|
micutza albastra a inceput iar sa faca victime :D
|
PE cine ? :D
|
Pepy dangerous is , victim makes ! Ce faci Ducu ? Credeam ca ne vedem aseara ....
|
Quote:
P.S-Florica....lanciile alea....ceva cu ele....la treaba Sper ca de la anul..sa revin si poate sa am o masina macar cum a fost kadettul:P |
Ducu ... ce faci ? Mi-a zis Pepy sa-ti transmit ca ii e dor de tine si ar vrea sa te vada !
|
Quote:
Asta a fost cea mai tare Luciane sa-mi bag una:)) U ce esti?!?!? PETITORUL:)) |
@ U tuning eu sunt un pic timid si dasta...
|
-UGA....Lancia se munceste la ea.....sperantele sunt , motorul vine saptamana care vine ....dar mai este ceva "pana roata va lovi strada".
-Deocamdata muncim la ea si voi face din ea ce nu a facut nimeni dintr o masina veche de 20 de ani. |
pepy .. cu prima ocazie ma bag si eu ... am vrut sa fac o surpriza si sa ne dam la buzau ... dar nu a fost sa fie .. mai e timp dar sa ma treci pe lista de asteptari :) salutari SPEEDLINE !!!!
|
@ ady : cu cea ma mare palcere, deocamdata astept cu nerabdare semn de la CZR si de la Ducu(poate daca cistig iti aduci aminte ca totusi nu ar fi prima oara :D)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning