Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

Lucian 10-10-07 17:45

Re: speedster vs ????????

Ar fi o treaba ...

F_L_R 11-10-07 11:30

-NICIODATA dar NICIODATA pe acest forum nu am vazut asa ceva.
-Am stat si m am uitat la numele userilor........acestia sunt ADEVARATII useri ai acestui forum......pacat ca sunt putini ca ei.....de la R5GTT pana la Mustang ....nu am decat sa spun un singur cuvant din suflet : R E S P E C T !!!!

-Mai voi frati mei.......
-Sa luptati ca niste zei !
-Toate cupele sa luati
-Sa nu fiti ingenunchiati !

-Masinutze bune aveti
-Orgoliile la acelasi pret
-Dar frati mei sa nu uitati :
--R5 , Mustang, Golf, TT
--Sa va faceti franele !!!

Lucian 11-10-07 11:44

Adevarat !

rew 11-10-07 20:47

Pepy ai grija de masina nu o strica. ambreiajul meu a ajuns si se monteaza saptamana asta, apoi reglajele si ne vedem. tre sa prindem o zi frumoasa.
ai ajuns pe la 11s ?

pepy 12-10-07 06:05

din pacate nu cred....

pepy 13-10-07 04:59

micutza albastra a inceput iar sa faca victime :D

EVOLUTION8 13-10-07 10:17

PE cine ? :D

Lucian 13-10-07 11:19

Pepy dangerous is , victim makes ! Ce faci Ducu ? Credeam ca ne vedem aseara ....

UGA 13-10-07 20:08

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1146974)
micutza albastra a inceput iar sa faca victime :D

Am stat azi la S.I.A.B de vb cu Pepy..vreo 2 ore..si ne aminteam de cursa noastra..atunci cand speedsterul avea doar 220cp..si ne gandeam atunci...eu cu teama el cu speranta....cum o fi speedsterul la puterea pe care o avea atunci kadettul(300cp)...acum...e posibil ca masina sa fie aproape de adevar....asa ca celor interesati..le recomand....FUGITI!!!!!!!!!!!!!!!...cautati scuze....ca e posibil sa va provoace insomnii....Acum..e posibil ca pepy sa aiba o masina...mai rapida ca,kadetul nu numai de pe loc cum a avut din totdeauna....dar....si din mers:)...ferice de mine ca am vandut-o...ca zilele astea...i-mi era randul si cine stie....daca mai dormeam bine:):):)

P.S-Florica....lanciile alea....ceva cu ele....la treaba

Sper ca de la anul..sa revin si poate sa am o masina macar cum a fost kadettul:P

Lucian 13-10-07 20:13

Ducu ... ce faci ? Mi-a zis Pepy sa-ti transmit ca ii e dor de tine si ar vrea sa te vada !

U_TUNING 14-10-07 01:44

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1147821)
Ducu ... ce faci ? Mi-a zis Pepy sa-ti transmit ca ii e dor de tine si ar vrea sa te vada !

Asta a fost cea mai tare Luciane sa-mi bag una:))

U ce esti?!?!? PETITORUL:))

pepy 14-10-07 02:13

@ U tuning eu sunt un pic timid si dasta...

F_L_R 14-10-07 11:09

-UGA....Lancia se munceste la ea.....sperantele sunt , motorul vine saptamana care vine ....dar mai este ceva "pana roata va lovi strada".
-Deocamdata muncim la ea si voi face din ea ce nu a facut nimeni dintr o masina veche de 20 de ani.

ady_gti 14-10-07 19:01

pepy .. cu prima ocazie ma bag si eu ... am vrut sa fac o surpriza si sa ne dam la buzau ... dar nu a fost sa fie .. mai e timp dar sa ma treci pe lista de asteptari :) salutari SPEEDLINE !!!!

pepy 15-10-07 03:59

@ ady : cu cea ma mare palcere, deocamdata astept cu nerabdare semn de la CZR si de la Ducu(poate daca cistig iti aduci aminte ca totusi nu ar fi prima oara :D)

All times are GMT +2. The time now is 19:57.

- Copyright 2026 4Tuning