![]() |
Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside
Dar eu totusi ma intreb: Baietii astia oare au unde sa se antreneze??? (sau sigur nu exista asa ceva pentru ei ?!)
|
Intreb din nou: poze cu acea Toyota auris Modificata vizual aveti ? va rog mult poate din intamplare ati pozat-o :)
|
Quote:
Felicitari voua, baieti! Sunteti adevarati drifteri si showmen's! NU am sa va enumar pe toti ca sa nu uit pe vreo unul (si sa se supere) dar va stiti! Am fost dincolo de gard si mia placut enorm de mult! Sa punctat de data asta fff mult spectacolul si imi era dor sa vad si asta (acum 1 an/2...asta era cam tot ce vedeai...spectacol). Ne vedem weekend viitor la Pitesti (sa dea Dzeu sa tina vremea cu noi) si viitorul event si tot asa! De subiectul George nu am sa vorbesc. Mia placut enorm afirmatia "ATENTIE! Vizionatul excesiv pe youtube, jucatul de NFS si visatul dauneaza grav perspectivei... " , afirmatie pe care am sa o pun si la semnatura cat de curand :) Va felicit inca odata cu putina invidie ca nu sunt in ring dar visez ca in curand o sa ne dam coate prietenesti. Numai bine si mult respect! |
Suuuuper show ... Cei mai tari au fost LEE , LKN si Mouse :D
|
nice show baieti . cand am ajuns acasa aveam un caucic cu totu pe mn:))
orcum omg lee si pisicuta aia de sv bine si hai &kNs si de tengu nu mai zic.......... la mai multe;) |
Quote:
|
adv si mie miar placea edi dar decamdata nu prea se intrevede prea curand.......miar placea si o scoala de drift ...... poate se gandeste cineva si la asta;) bafta
|
Quote:
|
foarte foarte frumos eveniment, dupa cel de la baneasa nu credeam ca se poate si mai bine, intradevar asta a fost si mai frumos, daca o tinem tot asa se pare o sa ajungem departe cu sportul asta... felicitari tuturor participantilor care chiar au oferit un sow pe cinste, si in special HAI - KNS, Razvan si Filip care cred si sper ca vor avea un cuvant mare de spus in driftul international.. ;) :tenisclap
|
PS : cel mai frumos ursulet din Romania[/QUOTE]
mai sunt si altii, te asigur ;) |
o sa dureze o vesnicie pana o sa apara asa ceva la noi in tara. si atunci probabil va fi prea scumpa intrarea pe un astfel de circuit.
scot la licitatie manusa primita de la HAIu w-e asta :D:D:D |
1 Attachment(s)
ptr razor ... atat am eu :))
|
|
finalul a fost de vis...intr-adevar haos:D oricum cred ca toti am uitat pe cineva :) ursul ala negru cu dungi galbene nu l-a remarcat nimeni? twj parca avea la numar...a fost senzational si el...tooottii baietii au fost de nota 10...si cel cu URS la numar...si...toti care au avut curajul sa incerce...felicitari o spun pt a 10 oara ;)) si sa ne vedem cu bine pe 17-18 la pitesti!!
|
ma nu stiu daca la final a fost haos total mi mi-sa parut ca a fost haos dar un haos "organizat":lol: ca sa facut taxi drift deci 3 masini care se invart pe o pista ft mica e ceva destul de grav si mai ales ca nu mergeau prea incet :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning