Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/146356-masina-mea-opel-calibra-psd.html)

cangri 26-11-12 09:25

Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul

Mai mult ca sigur in 2013.
La cate incidente a patit iarna.Nu cred ca se mai risca sa o scoata din garaj.

PSD-ul 30-11-12 02:16

6 Attachment(s)
Nu v-am mai tinut la curent cu proiectul intrucat am avut foarte grave probleme familiare urmare a acestora tatal meu a decedat ' Dumnezeu sa-l ierte ' iar una din dorintele sale era sa vada masina facuta-n parcare,sa ma vada bucurandu-ma de ea, ii voi duce dorinta la bun sfarsit insa 90% din ea acum inseamna el.

Mi-a disparut zambetul de-a fi a mea,acum vad alte lucruri si nu stiu daca mai exista oameni care printr-un morman de fiare aranjate-si vad persoanele dragi insa poate nu sunt numai eu acela.

Proiectul continua,pentru moment pana pe 15 decembrie nu ii fac nimic sunt plecat cu campania electorala deci frana!:

Postez niste fotografii cu nivelul lucrarilor,cert este ca am mai schimbat unele lucruri :P

DaBotta 30-11-12 08:43

Tony imi pare rau sa aud asta . Condoleante tie si familiei tale :((

cangri 30-11-12 11:25

Condoleante tie si familiei tale!
Sanatate si Sarbatori Fericite.Ca tot se apropie cu pasi repezi.

PSD-ul 07-12-12 13:02

Multumesc frumos baieti,la multi ani si voua multa sanatate in primul rans,fericire,bucurii si toate dorintele sa vi se implineasca,mergem mai departe in scurta vreme ajung si eu acasa,in Bucuresti si voi continua ce-am inceput. Va pupa Je :)

bujuKYL 17-12-12 04:10

Sincere Condoleante! una dintre cele mai frumoase calibra de pe la noi, sper ca totul sa-ti iasa exact asa cum ti-ai propus! multa bafta

PSD-ul 17-12-12 08:43

3 Attachment(s)
Multumesc frumos,am revenit acasa dupa campanie si-acum usor,usor cate 2-3 ore pe zi tragem sa avansam cu treaba :P

Attachment 2638754Attachment 2638755Attachment 2638756

matiu13 17-12-12 18:14

Tony imi pare rau! Sincere condoleante!

kitz` 20-12-12 19:29

e wow :shock: felicitari

PSD-ul 22-12-12 23:18

10 Attachment(s)
Am ajuns aici,maine alta zi de tragere,lucrez cat se poate,sunt -10 grade zi de zi afara,abia ce aduc la 20grade temperatura garajului, sa fortez la rece e nasol,pana incalzesc dureaza 4 ore.. jale mare,hai cu vara :)

cangri 22-12-12 23:20

Oare o sa mai aive faruri?

PSD-ul 22-12-12 23:27

Doo leduri si-o lanterna :)
Evident vizibilitatea este redusa cu inca 30% ce eram chiorel cu farurile ei ce-am sa fiu de data asta.
Totusi poate intr-o buna zi o sa-i vina sub numarul de inmatriculare 2 proiectoare.......

GTA 23-12-12 00:15

Multumesc pentru urari,iti doresc asemenea si mai ales ales iti doresc sa vezi masina asta asa cum o vrei.

PS.Am vazut ca ai ai avut o pierdere in familie si iti doresc sa treci cu bine peste asta,nu am comentat nimic pentru ca sunt de parere ca astfel de situatii trebuiesc "gestionate" doar in familie,eventual cu prietenii foarte apropiati si atat.

Si ca sa revigoram atmosfera,legat de urarile tale,profesional sunt sclav :),sentimental sunt aranjat de mult timp...chiar astept un GTA junior in aproximativ 3 saptamani...sarbatorile vor fi "fericite" ca de obicei insa avand in vedere asteptarile vor fi fericite acasa...sanatate..ce-i aia?...2 pachete de Kent lung pe zi,3-5 expresso scurt,3-5 beri...acum pe timp rece si ceva vinars...manacam pe unde putem si cand avem timp ;).

Apropos...daca vand masina ma apuc de offroad...cel putin asta vreau acum,insa ..."sa vedem a spus orbul" .

Oricum,te admir pentru perseverenta de care dai dovada...daca treci prin Slobozia si nu ai unde sa dormi...dau eu de baut.

muntiu 23-12-12 09:34

spor la treaba omu
o sa iasa ceva deosebit asa cum ne-ai obisnuit,sigur o vei termina inaintea mea dar te prind din urma,;);) culoarea o vei pastra?
cred ca dintre opelisti doar pe noi ne alearga necazurile,a mea deja e la a 9 a si cea mai grava avarie de cand o am.

sarbatori fericite !

GabrielMotorsport 29-12-12 20:39

Usor usor prinde forma iar :>
Sa o revedem cat mai repede pe culmile gloriei :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning