![]() |
Re: UFO Car Audio & Custom Bodyworks-Cluj
asa e..cam suntem cei mai tari..dupa realizari..nu dupa povesti si vise vazute pe la altii..si..chiar daca nu am fii cei mai tari..suntem mai tari ca tine (experienta..premii castigate..lucrari realizate..etc) fapte..nu vorbe :-)
|
BMW-ul Compact verde in ce stadiu este?L-ai terminat?
|
Quote:
Ca sa te illuminez, prelungirea este facuta din 4 bucati si a fost gandita sa fie ascutita la mijloc pt a accentua forma ascutita a capotei si a barii fata. Ptr linistea ta sufleteasca iti pot trimite si o poza de o calitate mai buna cu prelungirea finisata in care poti cauta ce "valuri" doresti. Quote:
|
1 Attachment(s)
nu trebuie sa fi clarvazator sa vezi chestiile astea :
|
compactul e gata..merge saptamana asta la R.A.R. ....se inmatriculeaza apoi ne apucam de interior..momentan proiectul nu e terminat pentru ca lipsa banilor..e un impediment mare in ziua de azi..
doar exteriorul e finalizat.. |
Quote:
Sa nu mai poluam topicul cu detaliile noastre. |
multumesc:P
|
Spor la lucru.... :D
|
5 Attachment(s)
catre dan.moraru- bmw-ul compact e vopsit si isi asteapta numerele noi si dupa sarbatori incet incet ne apucam de interior.uite si cateva poze
|
Is curios cum arata live :) dar si in poze ii super culoarea.La interior la ce te`ai gandit ?
Nu poti face niste poze la bara gsi plss, sau in ce statiu ii? |
1 Attachment(s)
salut baieti ....
ati avut de-a face cu opel astra F ? ..... am eu una sedan din 93 as avea nevoie de prelungiri bari si eventual niste praguri sa mearga cu ele ..... aveti matrita de la ceva recent sau niste modele ? .... as avea eu modelul dorit .... doar ca nu am spatele ..... |
salut.. ai pm
|
8 Attachment(s)
modificare bord focus..pt un mp3
CSL e46 CSL e36 polis jante schnitzer 10/17 |
5 Attachment(s)
ceva poze cu compactul mai noi ;))
|
plank felicitari ca ai imatriculato da pune in plm numaru ala pe fata calumea pe mijloc arata rau asa intr-o parte sincer
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning