![]() |
Re: Eveniment Auto la Shopping City Suceava - 26 - 27.09.2009
OPINIE OFICIALA:
Efortul local facut de fritz si razvan(RED CELICA) a fost poate mai mare decat cel facut de noi, 4tuning, din unele puncte de vedere... ce am facut, a fost fara discutie ca urmare a implicarii lor, mult mai mare decat am intalnit in alte locuri din tara. un plus fata de data trecuta la participare si public dar, pot spune ca am aflat despre cursa de 402 metri... de unde credeti? de pe 4tuning... acolo am citit... dar am vazut doar la fata locului... nu judec pe nimeni.. dar am ajuns la suceava la fel de curios ca voi. inteleg dorinta de a avea curse si provocarea vitezei... dar cu ce risc? locatia nu se preteaza sub nicio forma la o competitie de viteza denivelari la franare spune ceva? start in curba spune ceva? lipsa de securitate, garduri, plus distanta de siguranta la public, spune ceva? poate multi se intreaba care e motivul interventiei mele... daca era un incident mai grav... nu afecta orice eveniment organizat de ARTA & 4tuning? am o intrebare: cine a hotarat reluarea cursei dupa ca am decis intreruperea ei? si... vorba voastra, aleks a fost "zdruncinat" de baietii buni din suceava? pentru ei s-a continuat? PENTRU BAIETII BUNI? cine si-a asumat raspunderea? bibanu care a anuntat la scena? ca veniti ca se continua? razvan, spune tu? sau, cum spune fritz ca sefii de la mall? CINE? caci eu, personal, si nici 4tuning nu mai suntem prieteni cu cei care au facut asta... si sincer, nici nu aveti nevoie, nu? aveti drumeagul ala si puteti sa va dat fratilor ziua si noaptea cat doriti noi am venit cu dragoste in suceava, si acum, si atunci dar daca vreti sa "traiti periculos" nu aveti nevoie de noi pe noi sa ne chemati cand vreti sa "TRAITI FRUMOS" |
si vorba cuiva de mai sus...
nu era nici 350 metri nu era nimic decat o joaca periculoasa DE CE? |
E nasol ca asa e romanul...luati mai si vedeti si voi partea plina a paharului. Si nu mai dati atat cu gura fara rost...ganditi constructiv si vorbiti ca atare ;) parerea mea. Si ca sa nu fiu offtopic:
1) UGA e o masina de 402m...e o bruta de masina si punct. Trebuie tratata ca atare. Tot atata vanduta de frica, sfatuit sa o dezmembreze...luatii inima si taiatii caroseria imprastiato in 7 zari. K'mon...sa multumim lui Dzeu ca nu a patit ceva/ grav soferul (care habar nu are ce conducea acolo) & btw...ala nu era drum de dat cu UGA (si stiti asta). Sa multumim ca masina nu are avarii grave si legenda continua! 2) Gratzian are dreptate in ce a zis mai sus...si observ ca cei care organizeaza 402m (de impartit distanta la 2 distanta, la 1.5...etc...)...aleg din c in c mai bine locatiile (ca suprafata, lungime...in curba...la deal...etc...sa nu mai zicem de drum ingust)...si vorba lui Gratzian...pentru ce? pentru o joaca periculoasa la care sa se distreze doar pulimea... la suceava mergea organizat 402m pe aeroport dar cum a devenit international sau ce a devenit...asta este... Va salut cu respect! (astept sa sariti pe mine acum) |
Quote:
|
Quote:
Respect UGA!!! |
Quote:
|
Quote:
Intr-un fel imi pare rau ca nu o mai vad in fundatie sau pe Copou dar daca Dragos a decis asa inseamna ca el stie mai bine. Bafta la toti in ceea ce vreti sa faceti si fiti atenti si la acceleratie ca uneori dauneaza. |
Ma baieti va certati ca la piata si chiar mai rau. Din punctul meu de vedere sunt multi care sunt vinovati.
Voi nu stiti ce inseamna UGA pt unii. Eu am avut un GSI si l-am dezmembrat pt ca nu ma multumeau 150 de cp. La UGA s-a muncit foarte mult si chiar ar fi pacat ca sa fie dezmembrata pt ca masina aia poate multe dar nu inca la noi. La Suceava a fost o organizare proasta din cauza ca la o liniuta nu te dai cu sperata ca se va opri soferul. Eu sunt de parere ca acel sofer de la TT care a intrat pe cealalta banda l-a facut pe UGA sa intre pe pietrisul de pe marginea drumului (care u trebuia sa fie acolo de la bun inceput). Acesta cand a franat normal ca rotile din stanga nu au avut aderenta si masina i-a tras spre dreapta si intamplandu-se ce s-a intamplat. De acum nu trebuie sa generalizam toate lucrurile. Marius este vinovat ca i-a tot dat si dupa finish lucru care l-a facut sa se opreasca cam greu. |
Quote:
Quote:
Quote:
&btw: ar fi pacat daca a inviat UGA pentru un 402 in care a avariato...asa ca il asteptam si data viitoare :) (daca o sa mai aiba UGA inima'n ea) |
vreau si eu un let pt tigra :-P si cred ca ar fi mare pacat sa fie dezmembrata asa o frumusete de masina la ani ei parerea mea:cry:
|
De ce nu pune nimeni un clasament pentru cursele care au avut loc?
(Marca-model-motor-cai-loc) |
Quote:
Loc 2-Audi A3 1.9tdi 101cp Loc 3-??? Grupa B - Loc 1-Golf 4 1.9tdi 101cp(eu:D) Loc 2-Stillo 1.9jtdi 116cp Loc 3-Barchetta 1.8 130cp Grupa C - Loc 1-Scirocco 1.8 140cp Loc 2-Accord 2.0 150cp Loc 3-Golf 4 1.9tdi 101cp(eu:D) Grupa D - Loc 1-Golf Gti V 2.0t 200cp Loc 2-Bertone 2.0t 192cp Loc 3-???? Puterile masinilor sunt cele din certificat...nu stiu exact ce modificari au avut toti...Dupa grupa D din pacate concursul s-a incheiat din motivele deja cunoscute... Bafta! |
BRAVO DEI!
|
Quote:
tu esti cel cu golful 4, sys ? spune-mi si mie unde ai facut-o biturbo? mersi anticipat... |
golful este modificat in totalitate la mine la Bacau. are 2 turbine, bujii cu 2 clase de caldura mai jos, 2 intercoolere de audi rs4, evacuare de 76 de nissan skyline, diferential autoblocant quaife pe cutie getrag f28. fara soft.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:03. |
- Copyright 2026 4Tuning