![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Update...urmeaza:
- discuri frana noi fata - placute frana noi spate - levier frana de mana hidraulica mai lung (thanks LKN) - reglaj nou pt unghi de bracaj mai mare - piese noi la directie pt unghi de bracaj si mai mare - apoi inca un reglaj pt unghi de bracaj si mai si mai mare - Ciuliiiiiiiii - autocolantele au disparut - clean look - capota de carbon(thanks Aleks) - bara fata usor detasabila pt evolutiile in concurs - revizie ulei - etc |
Team prins cum dai din casa de la PLM >:) hehe, deci de carbon era vorba >:) gaaaaaaata...vam prins!
|
4 Attachment(s)
Salve Dragos....ti-am luato inainte cu bara fata detasabila rapid.
Tot ce ai nevoie sunt 2 cleme tip arc (32 ron la Racing Nick)--> vezi poza 1 .....pe care le prinzi exact in coltul inferior al aripii si in coltul superior al barii fata......(daca vrei iti fac vreo 2 poze:P ) Prima poza ....tip arc a2a poza.....tip arc montat a3a poza.....cu elastomer a4a poza .....cu elastomer montat |
....LATER EDIT
Daca ar fi dupa mine eu as opta pt primele (cele cu arc) alea cu ''guma de chilotzi'' imi par cam fragile...... Pe langa asta.......daca o lovesti cele cu arc sar pe cand alea cu elastic se rup..... |
Mersi, Bogdane, si eu voi merge pe prima varianta, a celor cu arc, de alea are si Sorin HAI pe masina si sunt ok. E bine de stiut ca se gasesc la Racing Nick.
|
Quote:
Numai prostii faci, cine a vazut masina de drift care sa bracheze mult? Noi restu` ne chinuim cu 36 de grade si altii vin cu arogante de peste 52 de grade :poke: |
https://www.youtube.com/watch?v=cT4nnSTTYlE
Special pt Ciuli...marketing...problema este ca atunci cand virez maxim se opresc rotile in lonjeroane...:)))))) |
Quote:
comment dupa ce-mi revin :shock: |
Quote:
|
More fucking angle??? Pfoaaaaaaa...Bravo Dragos!!! Acolo'i smecheria :evil:
P.S. Daca atinge taie :)) (glumesc) |
Nu esti sanatos! :shock: Astept sa vad folosu la unghi si atunci cand se da de cur :lol: O demonstratie mica :twisted:
|
2 Attachment(s)
Pozeeee
Ma Ciuli, da' m-a sunat si Rares azi si m-a intrebat: "No, cat vireaza masina ta?" |
ce i-ai mai facut mosu , sau a ramas doar cu D MAX ? si asta e rezultatul mai de aproape ?
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning