Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Slobozia diverse (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/13953-slobozia-diverse.html)

Sebastien SIR 26-05-09 16:23

Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia

salut baieti:D....frumoase masini si in orasul asta mic al nostru:-)..in curand voi pune si eu poza cu masinuta mea (logan:-P)....nu am permisul de mult timp asa ca de inceput e bun:)...app respect gat...in sf un logan tunarit cu stil:)...care nu a iesit ursarie:D...nici miu nui rau:D
miu...ce motor are loganu tau 1.4mpi 1.6mpi 1.5 dci??

alex_77_marius 26-05-09 17:05

Quote:

Originally Posted by Sebastien SIR (Post 2353532)
miu...ce motor are loganu tau 1.4mpi 1.6mpi 1.5 dci??

1.4 :(.ma bucur ca iti place.pai...hai sa ne luam de treaba ca ramasesem singur cu logan pe forum MRS ne-a parasit Dan are megane-ul

darkyro77 26-05-09 17:59

man am si loganul :) momentan numai cu el ma dau prin oras
dar acum prioritatea este reno'ul

parerea mea ca albul dadea mai bine pe jante

SweetBoy 27-05-09 08:09

mai mult imi place asa. dar de folie nu o sa zica nimeni nimic? cam inchisa pe fata nu crezi?

Sebastien SIR 27-05-09 12:37

maj erau mult mai frum cand erau albe!..parerea mea.... dar stiu!.. gusturile nu se discuta:D app cand erau albe..asa cum ti am sugerat si pe hi5 mergeau niste dungi albe undeva mai intr o parte asa:D

DannY_SmekeruL 27-05-09 19:38

alexe masina laso asa ca zici ca e masina de securisti.si ii sta mult mai bine cu jantele vopsite in culoarea asta decat albe.

SweetBoy 29-05-09 14:38

Quote:

Originally Posted by Sebastien SIR (Post 2362638)

ai uitat sa vopsesti cadranul cu rosu :lol:. nu crezi ca ai cam exagerat cu rosu? inelele aerisitoarelor si manerele alea de deschidere si fetele de boxa sincer nu imi plac de nici o culoare. incearca sa mai eviti a mai vopsi cu rosu

stig_speed60 29-05-09 14:57

Quote:

Originally Posted by SweetBoy (Post 2362654)
ai uitat sa vopsesti cadranul cu rosu :lol:. nu crezi ca ai cam exagerat cu rosu? inelele aerisitoarelor si manerele alea de deschidere si fetele de boxa sincer nu imi plac de nici o culoare. incearca sa mai eviti a mai vopsi cu rosu

urate rau fetele de boxa.. :shock:

darkyro77 29-05-09 16:05

foarte mult rosu ... mai ai nitel si faci tot interiorul rosu ... daca te rezumai la consola centrala si aeratoare era ok ... dar deja e prea mult. culorile din interior nu se asorteaza deloc cu rosu ... puteai sa mergi cu o combinatie de argintiu si cred ca dadea mult mai bine ... iti arat la mine cum da cu argintiu ... si a mea e facuta inainte sa apara echiparea prestige.
cat de greu a fost sa dai jos stopurile? iti lua 1 min sa le dai jos.

alex_77_marius 30-05-09 20:35

De ce nu ii faci tot bordu cu rosu si fetele la usi??':)):)):P nu acum serios chiar ai exagerat cu rosu ala

IL_99_MRS 30-05-09 20:36

nu te-am parasit miu-le :))
veghez de la distanta :))

alex_77_marius 30-05-09 20:40

Quote:

Originally Posted by IL_99_MRS (Post 2366281)
nu te-am parasit miu-le :))
veghez de la distanta :))

Nenea tu ce faci p-aici?parca ziceai k numai postezi pe forum??ori te-ai ratacit si tu ca ala cu tricourile:)):))???

Astazi a fost concurs de indemanare la Ionel Perlea:) m-am bagat si eu cu MAJ-u dar rezultatele lasa de dorit.Multumim domnilor care lucreaza in primarie ca ne-au furat si de data asta:P

Sakin 31-05-09 10:27

Re: Slobozia diverse

frumos...e bine ca s-a pus si pe forum sau s-a anuntat si printre baieti ...

xanderrr 31-05-09 10:49

pe filmare am 47 secunde si timpul real declarat de cel ce cronometra a fost de 55 secunde...sa fim seriosisi asha s-a ajuns cu maj-u pe 4 si miu pe 5...oricum..miu-le...noi am facut spectacol:)))

alex_77_marius 31-05-09 10:58

Normal daca suntem de la 4tuning ;) ce aia au auzit de frana de mana ;) nici nu stiu cu ce se mananca. aaaa stai domne se tocesc cauciucurile=)))

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning