![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
salut baieti:D....frumoase masini si in orasul asta mic al nostru:-)..in curand voi pune si eu poza cu masinuta mea (logan:-P)....nu am permisul de mult timp asa ca de inceput e bun:)...app respect gat...in sf un logan tunarit cu stil:)...care nu a iesit ursarie:D...nici miu nui rau:D
miu...ce motor are loganu tau 1.4mpi 1.6mpi 1.5 dci?? |
Quote:
|
man am si loganul :) momentan numai cu el ma dau prin oras
dar acum prioritatea este reno'ul parerea mea ca albul dadea mai bine pe jante |
mai mult imi place asa. dar de folie nu o sa zica nimeni nimic? cam inchisa pe fata nu crezi?
|
maj erau mult mai frum cand erau albe!..parerea mea.... dar stiu!.. gusturile nu se discuta:D app cand erau albe..asa cum ti am sugerat si pe hi5 mergeau niste dungi albe undeva mai intr o parte asa:D
|
alexe masina laso asa ca zici ca e masina de securisti.si ii sta mult mai bine cu jantele vopsite in culoarea asta decat albe.
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte mult rosu ... mai ai nitel si faci tot interiorul rosu ... daca te rezumai la consola centrala si aeratoare era ok ... dar deja e prea mult. culorile din interior nu se asorteaza deloc cu rosu ... puteai sa mergi cu o combinatie de argintiu si cred ca dadea mult mai bine ... iti arat la mine cum da cu argintiu ... si a mea e facuta inainte sa apara echiparea prestige.
cat de greu a fost sa dai jos stopurile? iti lua 1 min sa le dai jos. |
De ce nu ii faci tot bordu cu rosu si fetele la usi??':)):)):P nu acum serios chiar ai exagerat cu rosu ala
|
nu te-am parasit miu-le :))
veghez de la distanta :)) |
Quote:
Astazi a fost concurs de indemanare la Ionel Perlea:) m-am bagat si eu cu MAJ-u dar rezultatele lasa de dorit.Multumim domnilor care lucreaza in primarie ca ne-au furat si de data asta:P |
Re: Slobozia diverse
frumos...e bine ca s-a pus si pe forum sau s-a anuntat si printre baieti ...
|
pe filmare am 47 secunde si timpul real declarat de cel ce cronometra a fost de 55 secunde...sa fim seriosisi asha s-a ajuns cu maj-u pe 4 si miu pe 5...oricum..miu-le...noi am facut spectacol:)))
|
Normal daca suntem de la 4tuning ;) ce aia au auzit de frana de mana ;) nici nu stiu cu ce se mananca. aaaa stai domne se tocesc cauciucurile=)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning