Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13837-diverse-discutii-pareri-subiect-propuneri.html)

Hondarul 28-03-06 09:40

Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri

Quote:

Originally Posted by dany_let
STAI CA ACUM NUMAI INTELEG...SA VIN ACOLO....???// SI SA ZICI CA NU IMI BAGI MASINA INAUNTRU...CE HAOS O SA FIE DACA TU ZICI AICI SA VINA TOATA LUMEA.....DACA VA COSTA MULT UN TELEFON VA SUN EU...MAI ZII O DATA NUMARU DE LA REDACTIE SA VA SUN...

Eu am lista cu toti cei inscrisi in fata si am cazut de acord cu Gratzian ca toti cei inscrisi au loc in cadrul acestui eveniment. Asta a fost mesajul. Dar ti-am spus mai demult ca te voi suna si asta o sa fac azi, "it's a promise", ca sa-ti dau si mai multe detalii. Numai bine !

katalin1977 28-03-06 11:27

Intrebare - acreditari pt presa? ce si cum? cine se ocupa si cum se va proceda...!
mersi

katalin1977 28-03-06 11:30

Nu de altceva dar o sa am si de scris pe evenimentul asta...si ma mai bat si altii la cap din breasla cum si cu cine sa vb.....
ar fi fost excelent sa fie si un birou de presa si eventual 2 persoane care sa aibe in vederea si partea asta....sau poate or fi si nu stiu eu....

dany_let 28-03-06 11:40

moama daca nu ma suni....pfooaaaaa....uite si numaru sa-ti fie mai usor...0722205079.....

teo911 28-03-06 14:12

Vreau sa stiu si eu PLS la ce ora o sa fie concursul de SQ calificarile (am inteles ca sambata ) si cat o sa coste participarea.

Hondarul 28-03-06 15:58

Quote:

Originally Posted by katalin1977
Nu de altceva dar o sa am si de scris pe evenimentul asta...si ma mai bat si altii la cap din breasla cum si cu cine sa vb.....
ar fi fost excelent sa fie si un birou de presa si eventual 2 persoane care sa aibe in vederea si partea asta....sau poate or fi si nu stiu eu....

Estem... ne-am gandit si este si normal ca la un eveniment de asemenea anvergura sa fie un birou de presa.

hasky 28-03-06 18:27

exista birou de presa si acolo veti avea toate detaliile necesare acreditarii relatii ore foto etc

zetemte 29-03-06 11:25

Din pacate eu voi lipsi la acest eveniment :( Trebuie sa plec din Romania sambata dimineata :(

aleks 29-03-06 22:23

tocmai zetemte... najpa...

c i k y 30-03-06 10:26

Este cineva cu suflet si cu un loc in masina care sta in sectorul 6 si m-ar putea lua si pe mine pana la Prisma 2?Nu am cu cine sa merg pana acolo si singur nu stiu sa ajung :( Astept un PM daca daca se poate...si mai discutam pe mess

Hondarul 30-03-06 11:02

in Atentia Expozantilor Care Vin Cu Masini !!!!!!

Exact Vizavi De Prisma Este O Spalatorie Auto !!!!!!

gaju 30-03-06 11:05

Quote:

Originally Posted by Hondarul
in Atentia Expozantilor Care Vin Cu Masini !!!!!!

Exact Vizavi De Prisma Este O Spalatorie Auto !!!!!!

mai este si alta in zona pt ca aia din cite mai tin minte 2-3 boxe si la cite masini vin..................

mihai88 30-03-06 13:19

maskt daca citesti pe aici o sa vezi ca a raspuns unu ca la capatu lu 41 sunt autobuze care ajung pe la prisma

frost_dani 30-03-06 17:27

Quote:

Originally Posted by maskt
Este cineva cu suflet si cu un loc in masina care sta in sectorul 6 si m-ar putea lua si pe mine pana la Prisma 2?Nu am cu cine sa merg pana acolo si singur nu stiu sa ajung :( Astept un PM daca daca se poate...si mai discutam pe mess

lasa frate k ne descurcam noi .........nici yo nu stiu unde vine dar din cate am inteles dak am ajuns in fata la piata presei libere putem lua maxi-taxi shi ne lasa acolo....sa speram k asa este:)

Gabi 30-03-06 20:25

Nu stiu daca in seara asta mai intru pe net, asa ca va urez inca o zi de asteptare cat mai usoara. Eu dimineata plec spre Bucuresti pentru a ajuta, impreuna cu inca 3 prieteni, la aranjarea halei si la tot ce mai este nevoie.

Ne vedem maine, pentru cei ce vin la Prisma!

PS: inca o data, cei care nu se descurca, sunt timizi, nu cunosc pe nimeni, pot sa ma contacteze la numarul de telefon 0721902149 la orice ora din zi (nu si din noapte :P).

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning