![]() |
Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri
Quote:
|
Intrebare - acreditari pt presa? ce si cum? cine se ocupa si cum se va proceda...!
mersi |
Nu de altceva dar o sa am si de scris pe evenimentul asta...si ma mai bat si altii la cap din breasla cum si cu cine sa vb.....
ar fi fost excelent sa fie si un birou de presa si eventual 2 persoane care sa aibe in vederea si partea asta....sau poate or fi si nu stiu eu.... |
moama daca nu ma suni....pfooaaaaa....uite si numaru sa-ti fie mai usor...0722205079.....
|
Vreau sa stiu si eu PLS la ce ora o sa fie concursul de SQ calificarile (am inteles ca sambata ) si cat o sa coste participarea.
|
Quote:
|
exista birou de presa si acolo veti avea toate detaliile necesare acreditarii relatii ore foto etc
|
Din pacate eu voi lipsi la acest eveniment :( Trebuie sa plec din Romania sambata dimineata :(
|
tocmai zetemte... najpa...
|
Este cineva cu suflet si cu un loc in masina care sta in sectorul 6 si m-ar putea lua si pe mine pana la Prisma 2?Nu am cu cine sa merg pana acolo si singur nu stiu sa ajung :( Astept un PM daca daca se poate...si mai discutam pe mess
|
in Atentia Expozantilor Care Vin Cu Masini !!!!!!
Exact Vizavi De Prisma Este O Spalatorie Auto !!!!!! |
Quote:
|
maskt daca citesti pe aici o sa vezi ca a raspuns unu ca la capatu lu 41 sunt autobuze care ajung pe la prisma
|
Quote:
|
Nu stiu daca in seara asta mai intru pe net, asa ca va urez inca o zi de asteptare cat mai usoara. Eu dimineata plec spre Bucuresti pentru a ajuta, impreuna cu inca 3 prieteni, la aranjarea halei si la tot ce mai este nevoie.
Ne vedem maine, pentru cei ce vin la Prisma! PS: inca o data, cei care nu se descurca, sunt timizi, nu cunosc pe nimeni, pot sa ma contacteze la numarul de telefon 0721902149 la orice ora din zi (nu si din noapte :P). |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning