![]() |
Re: je!
Quote:
terminati cu tiganiile pe FORUM ca rade in pul@ mea ROMANIA de noi ... or sa zica : BA FRATE AI VAZUT CE SE TIGANEAU AIA DE LA CONSTANTA ....... Scuze iar pt OFF_TOIPC |
OMG! chiar va certati ca tiganii.. sa moara cici.. ma, voi nu aveti altceva in cap? adica.. beti o bere, dati-va mana, faceti cerculete.. lasati dreaq aburelile cu \"eu sunt mai bun ca tine, am masina mai buna\", etc.. faceti ceva util pentru placerea proprie si bagati-va p*la in aia care va vorbesc.. e asa greu ? de ex. eu nu ma mai dau prin port.. nu ma agit sa fac impresii.. marti am luat masina si m-am dat prin navodari :D apoi prin cta.. m-am tinut dupa unu cu nr \"Justice\".. masina americana.. ori nu stia sa-i dea, ori era prea praf masina :D la semafor la capitol l-am facut pe unu cu un opel vectra alb, geamuri fumurii (as crede ca era vectra gts.. dar l-am facut cu un cielo.. deci nu bag mana in foc :D).. bine, m-a facut mai tarziu (din cauza traficului.. dar e mai bun ca a stiut pe unde sa se bage :P)
ce dreaq? va e asa greu sa va distrati? ce incercati sa demonstrati ? |
daca vretzi sa va certatzi e facut un topic special pt. asta :roll:
|
Apropo de topic .. am facut aseara cu VPR`u 2 ture prin orash de prea mare frumusetzee .. si BTW cred k daca ma prin aia d la zip imi incarca bateriile :) .. hahahah am trecut p langa unu la milimetru .. si pe langa mashina din stanga mea la 2 degete k m`am uitat in oglinda :) ... hahahahah mi`au cam tremurat chilotzii ... a shit :) :oops: am uitat k nu port :) d`aia sunt arab :) .. ahahahahah .. VPR`ulk prea frumos a fost asearaaa :)
|
am iesit si eu cu un prieten cu \"pokemonu\" in oras nimeni pustiu ... cam acum o ora ... pustiuu
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am auzit ca era s-o comitzi de cateva ori domn`erhabe
|
Re:
Quote:
las`o mah k merge`asa :) .. cu vpr`u era sa o comit rau d tot ... era sa`l intind pe unu d la zip :) |
multa grija data viitoare
|
lasa ca nu cred ca e prima oara cind comite asa ceva :twisted: :twisted: :twisted:
|
cam liniste pe strazi in ultimele zile...(mai putin pocnetele lui Ceres) :wink:
|
e ... mai trece cate un motor si face galagie :wink:
|
noi toti baieti buni!
dintr-o simpla intalnire ce caterinca a iesit!:)) a fost belea rau!va pupa tata las ca mai facem una in weckendu care vine!cyaaa MR!
-------CERES tata ai fost belea rau de tot in seara aia!:)) stii u dc!---- |
facem sambata neaparat ... ca o intalnire oficiala nu am mai facut de mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning