Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

79BYG 07-05-05 00:40

Re: je!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
arunca cartile pe fatza sau macar vb cu mine face2face dc ai sa imi zici ceva sa imi reprosezi cu toate ca noi2 nu stiu ce am avea de impartit in afara de strada care e pt toti!in rest toate bune si frumoase!:))

scuze tu esti mai mic nu ai mai mult de 9 ani cu toate ca ai permis de conducere :wink:
terminati cu tiganiile pe FORUM ca rade in pul@ mea ROMANIA de noi ... or sa zica : BA FRATE AI VAZUT CE SE TIGANEAU AIA DE LA CONSTANTA .......
Scuze iar pt OFF_TOIPC

pav[] 07-05-05 09:54

OMG! chiar va certati ca tiganii.. sa moara cici.. ma, voi nu aveti altceva in cap? adica.. beti o bere, dati-va mana, faceti cerculete.. lasati dreaq aburelile cu \"eu sunt mai bun ca tine, am masina mai buna\", etc.. faceti ceva util pentru placerea proprie si bagati-va p*la in aia care va vorbesc.. e asa greu ? de ex. eu nu ma mai dau prin port.. nu ma agit sa fac impresii.. marti am luat masina si m-am dat prin navodari :D apoi prin cta.. m-am tinut dupa unu cu nr \"Justice\".. masina americana.. ori nu stia sa-i dea, ori era prea praf masina :D la semafor la capitol l-am facut pe unu cu un opel vectra alb, geamuri fumurii (as crede ca era vectra gts.. dar l-am facut cu un cielo.. deci nu bag mana in foc :D).. bine, m-a facut mai tarziu (din cauza traficului.. dar e mai bun ca a stiut pe unde sa se bage :P)
ce dreaq? va e asa greu sa va distrati? ce incercati sa demonstrati ?

madfish 07-05-05 11:44

daca vretzi sa va certatzi e facut un topic special pt. asta :roll:

Psycho 07-05-05 12:07

Apropo de topic .. am facut aseara cu VPR`u 2 ture prin orash de prea mare frumusetzee .. si BTW cred k daca ma prin aia d la zip imi incarca bateriile :) .. hahahah am trecut p langa unu la milimetru .. si pe langa mashina din stanga mea la 2 degete k m`am uitat in oglinda :) ... hahahahah mi`au cam tremurat chilotzii ... a shit :) :oops: am uitat k nu port :) d`aia sunt arab :) .. ahahahahah .. VPR`ulk prea frumos a fost asearaaa :)

lolek 07-05-05 21:06

am iesit si eu cu un prieten cu \"pokemonu\" in oras nimeni pustiu ... cam acum o ora ... pustiuu

madfish 07-05-05 22:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
am iesit si eu cu un prieten cu \"pokemonu\" in oras nimeni pustiu ... cam acum o ora ... pustiuu

pe toata lumea era in port !!

Psycho 08-05-05 01:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Originally Posted by \"lolek\"

pe toata lumea era in port !!

acu m`am intors si ne`am alergat putzin prin oras :P

D_M_X 08-05-05 07:46

am auzit ca era s-o comitzi de cateva ori domn`erhabe

Psycho 08-05-05 08:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
am auzit ca era s-o comitzi de cateva ori domn`erhabe

las`o mah k merge`asa :) .. cu vpr`u era sa o comit rau d tot ... era sa`l intind pe unu d la zip :)

madfish 08-05-05 13:30

multa grija data viitoare

ct77pia 08-05-05 17:12

lasa ca nu cred ca e prima oara cind comite asa ceva :twisted: :twisted: :twisted:

ERY 09-05-05 15:07

cam liniste pe strazi in ultimele zile...(mai putin pocnetele lui Ceres) :wink:

madfish 09-05-05 15:54

e ... mai trece cate un motor si face galagie :wink:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 09-05-05 17:53

noi toti baieti buni!

dintr-o simpla intalnire ce caterinca a iesit!:)) a fost belea rau!va pupa tata las ca mai facem una in weckendu care vine!cyaaa MR!

-------CERES tata ai fost belea rau de tot in seara aia!:)) stii u dc!----

madfish 09-05-05 18:02

facem sambata neaparat ... ca o intalnire oficiala nu am mai facut de mult

All times are GMT +2. The time now is 18:53.

- Copyright 2026 4Tuning