Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

synkro 18-08-06 15:27

Re: bord cu lumina albastra, alba etc

Quote:

Originally Posted by Andrei Suzuki
Bre,vreau si eu becuri pt pozitie cum ai tu la masina!

cum am eu ?

wrest 18-08-06 16:32

Nu l-am desfacut in viata mea habar am ce se afla in spatele cadranelor.

wrest 18-08-06 16:33

Daca vrei trec pe la tine si te uiti intr-o zi cand esti mai liber, parca erai din Bucuresti daca nu gresesc nu?

wrest 18-08-06 16:34

Vreau ceva in genul celor de la avatar si daca e deranjul mai mare de cca 70-80 euro cam cat fac pe afara.

dsign 22-08-06 11:12

ce ai tu in avatar se numeste folie electroluminiscenta, si daca iti fac eu asa ceva, o sa-ti iasa un pret de peste 150 e, pentru ca eu nu am fabrica...

atunci cind faci ceva in serie, iti iese un pret/bucata mult mai mic, dar cind faci ceva ce n-ai mai facut niciodata...

ramin la ledurile mele, ca si astea sunt unicat :D

Andrei Suzuki 25-08-06 08:50

Quote:

Originally Posted by synkro (Post 524015)
cum am eu ?

Ma refeream la DSING,dar tu cum ai? Poate e ceva mai frumos si il combin pe asta sa imi faca,sa ma mai injure putin. :)

Dannyfaq 27-08-06 23:11

la un golf 3 sa faci totul rosu/albastru cat ma costa?si cand putem rezolva?

synkro 28-08-06 02:36

Quote:

Originally Posted by Andrei Suzuki (Post 531568)
Ma refeream la DSING,dar tu cum ai? Poate e ceva mai frumos si il combin pe asta sa imi faca,sa ma mai injure putin. :)

eu am niste leduri amarate luate din targ. mi s-au ars cam 10 pana acum,d-asta ma intereseaza ceva mai bun si puternic

X-Ray-Eyes 28-08-06 09:43

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 521357)
ohooooo, destul... te astept cu bordul, sa ne uitam la el, sa vedem daca se poate, abia apoi vom sti cit costa

Ola ...
Ce vroiam sa te intreb ... ledurile din ceasurile de pe stalp ( presiune turbo , presiune ulei si voltmetru ) ai avea cum sa le schimbi ?
Adica cele albe le vreau albastre ...
:)
Sti tu ... sa dea bine cu bordul ...
:P

dsign 02-09-06 08:21

pai se poate, trebuie doar sa vad cum sunt inauntru.

dr_dumi 03-09-06 22:02

Salutare!! Am si eu o mica-mare problema si am nevoie de ajutorul tau cat mai urgent!! Am un Opel Corsa C, si m-a pus naiba sa schimb becurile din bord cu un tovaras... mi se pareau prea urate (si chiar sunt) alea galbene ale masinii.. asa ca ne-am apucat si am luat becuri din targ de culoare albastra si le-am pus... am schimbat pana si becurile de la consola centrala (aia cu ceasul, data si temperatura)... Parca dadea ceva mai bine cu albastrul ala, semana precum bordul de la Vectra ala din poza de la inceputul thread-ului! Problema a fost ca, chiar daca dadea mai bine, erau totusi un pic cam intunecate becurile si nu vedeai mare lucru... asa ca, hai sa le inlocuiesc si pe astea :P si sa punem Plasma White in locul lor! Zis si facut, le-am inlocuit dupa care nu s-au mai aprins deloc.. :)) nici tipenie de lumina in Bord. Acum am ramas pe intuneric se mai aprind doar becurile de la semnal, frana de mana, si ce mai e pe acolo. Insa tot ce tine de becurile care lumineaza temperatura apei/benzina/turometr si vitezometru acolo e eclipsa totala!! Am inteles ca s-ar fi intrerupt folia pe undeva, habar nam cum insa vreau sa ma ajuti sa am si eu lumina in bord!! Nu numai lumina, vreau sa fie si ceva frumos pe deasupra!

Astept sa imi spui daca te pricepi (banuiesc ca da) si cum sa facem sa ne vedem sa vb mai multe detalii!!! Cauta-ma pe mess daca e sa vezi mesajul asta acum, sau daca nu vb aici!

Bafta!

dsign 05-09-06 23:57

se rezolva, ne auzim la un tel, te sunam noi, ok? trebuie sa vedem ce s-a intimplat acolo, nu-i bai, stai linistit ca se repara

maryan222 06-09-06 00:08

salutare
cine imi face si mie acele de la bord CULOAREA ROSIE....am bordu albastru ..dar vreau sa fak acu acele rosi...ma ajuta cineva?:)

maryan222 06-09-06 00:30

salut...sper k nu ma uiti si pe mine cu acele:)....

dsign 07-09-06 00:14

astept telefon....

0723 264 207
0723 823 679

All times are GMT +2. The time now is 21:06.

- Copyright 2026 4Tuning