![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
da si mie, dar el nu are stergator:) si eu ca il am imi e si asa sa il dau jos:)) acum daca il am lasal sa fie:))
|
hmm ce ziceti, sa schimb folia de la ceasuri? in loc de 3M neagra sa pun 3M alba?
|
Nu, las-o neagra. E mai stilata un pic. Doar daca nu cumva ai plasme albe, conditie in care cred ca va da mai bine :)
Legat de folia aia carbon, care arata bine, de unde ai luat-o? (imi cer scuze daca ai mai scris pe undeva, dar nu am observat...) PS: ce straluceste masina in pozele alea de la post#415 .. .frumos :) |
multumesc banzay pentru parere, m-am mai gandit si eu si ai dreptate, trebuia sa mai am ceva, deci cred ca va ramene asa mai undercover:-)
legat de folie, numai stiu daca am am scris oricum nu conteaza, mai zic, este cumparata din vitan(bucuresti) se gaseste la bucati mai mici incepand de la 30 de lei bucata pana la 100 parca, de 1mp parca nu avea. multumesc pentru apreciere, era ceruita:lol: |
am o intrebare, defapt doua:(
1. am schimbat uleiul si cei de la service au bagat 3 litri fix, am inteles ca trebuia 2,7litri, asa este? 2. vreau sa schimb cheia sa pun modelul briceag, acum problema este cum scot cipul din cheie?:( multumesc! |
Cipul il scoti cu o andrea. Sau bagi un ac pe langa bucatica aia de plastic rosie si incerci sa scoti. Dupa, bagi cipul in cheia briceag, la mine a mers :)
|
eu ma gandeam sa pun pana pe ciocan:)) dar merci banzay inca odata:), ce parere ai de noua cheie;)) este mai buna ca raza de actiune? eu dasta o schimb, telecomanda de la alarma este mai mult de varza!:(
|
8 Attachment(s)
new picture si as vrea o idee cum sa fac stalpi pe la usi? colant negru lucios, negru mat sau 3M texturat? urmeaza folie si nu numai.. peste 2 saptamani :)
aa..si in sfarsit am facut si eu martorul de la usi :lol: chiar aveam nevoie de el 8-) scuzati calitatea pozelor, dar iar numai merge aparatu foto p.s. gata robert am aranjat si pedalele:-) p.s.2 cine are XENON in proiectoare rog sa posteze aici o poza filmulet ceva, vreau sa pun si nustiu daca se merita.. |
Negru mat la stālpi.
Nu merge negru lucios pentru că se va zgāria şi te va obliga să montezi din nou. Ăla texturat este aiurea. Īn fond tu īl pui ca să ai continuitate la geamuri nu? Să nu mai fie īntreruptă linia geamurilor. |
da, negru lucios este mai sensibil de fel si il pun, exact, pentru o continuitate a foliei. Inca ma gandesc daca negru mat sau 3M texturat!!!
|
Mat e cel mai bine. Eu am avut din ala ieftin la 9 lei metrul si a tinut 2 ani fara nici o problema :)
|
Eu tot mat zic ca ar fi mai bine :)
|
1. Negru mat.
2. Xenon in proiectoare prostie mare, mult mai bun bec normal, si aici vorbesc de vizibilitate nu de aspect! 3, Arata mai bine cu pedalele aranjate! Bravo!;) |
Nu aveai martor de usi nici la SE?!
|
:shock: nu aveam..niste jegosi:lol:, xenon in proiectoare o sa fac proba zilele astea cu unu de 5000k, pe o Frontera se vede SUPER chiar si pe ploaie..acum sa vedem pe matiz.. si bec normal in proiectoare originale de matiz = un rahat mare scuzati expresia..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning