Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

BT-01-KAW 24-09-09 10:28

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

noi oricum mergem si sambata si duminica. nu pot sa iti spun exact ora ca inca nu ne-am hotarat dar dupa ce ne hotaram asupra orei vei afla si tu. Sa nu uitam sa ne gandim putin si la ciprian, baiatul cu accidentul de motor, cei din HSD se roaga pentru sanatatea lui. sa nu il judecam pentru ca putea fi oricare din noi in locul lui. si baietii care umbla cu noi seara stiu la ce ma refer. Cu respect

BT-01-KAW 24-09-09 13:08

9 Attachment(s)
am uitat sa pun poze cu fiara mea. inca nu e gata......dar cat de curand o termin

3Xtreme 24-09-09 14:08

O sa trec si eu vineri pe la bancutza sa vad care e treaba cu organizarea. Cu cine pot sa merg si la ce ora. Pana atunci asteptam. Mult succes in continuare cu masina.

vlad87 24-09-09 21:44

Succes cu masina

3Xtreme 26-09-09 21:57

5 Attachment(s)
Cateva poze din prima zi. Maine o sa fie super. O zi incarcata. Va asteptam in numar cat mai mare. Mai multe poze de azi gasiti si aici.

kiddo 27-09-09 17:59

a fost super fain..... mai ales alaturi de tengu dar si la liniute ....inafara de incidentul cu UGA ...... respect masiinii si soferului :|

3Xtreme 27-09-09 18:03

Va rog sa nu vorbiti aici despre UGA. Vom face un thread special la cererea proprietarului in care vom vorbi de tot ce a fost acolo si de nedreptatile care au intervenit. Mai asteptati putin pana vom fi gata cu tot.

kiddo 27-09-09 18:15

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2673124)
Va rog sa nu vorbiti aici despre UGA. Vom face un thread special la cererea proprietarului in care vom vorbi de tot ce a fost acolo si de nedreptatile care au intervenit. Mai asteptati putin pana vom fi gata cu tot.

asteptam threadu :|:|

Tzapo0 27-09-09 18:58

dak tot ai zis xtreme..abia ma abtin sa nu dumnezaiesc si sa contest..dar mai asteptam si apoi vom explica tot!!..

siminelsimi 28-09-09 03:51

Ce s-a intamplat cu UGA ?

oliver 28-09-09 09:19

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2673124)

Ai putea sa incepi sa faci thread ala ca fierb am fost doar sambata si nu a fost nici tengu nici liniutze si nici nu stiu ceva de vriun incident cu uga :D fa threaduu

3Xtreme 28-09-09 14:40

1 Attachment(s)
Va pun o poza doar asa sa vedeti ce a patit. O sa facem threadul dupa ce intra "seful" ca el a vb mai multe cu Marius si stie ce sa zica. Eu acum il astept si cat mai curand va fi deschis.
L.E.: Topicul a fost deschis (am vazut eu cam tarziu). Mai am de postat filmuletele.

kiddo 29-09-09 11:58

14 Attachment(s)
pun si eu niste poze de la sv

3Xtreme 29-09-09 16:13

6 Attachment(s)
Hai sa pun si eu totusi cateva poze din concursuri si filmuletul cu MLB. Vreau sa precizez celor ce cred ca asta e valoarea masinii, ca dupa start, MLB a plecat mai bine decat adversar si de aceea a crezut ca celalalt a ratat startul si a incetinit. De asta a pierdut. Organizatorii au acceptat sa se repete, dar imediat dupa a fost incidentul cu UGA. Restul pozelor stiti unde le gasiti.

claude307 30-09-09 06:17

unde se mai intalneste lumea?...mai des...mai multi... ms

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning