![]() |
Re:
Quote:
|
din magazin ca`mi trebe factura
are careva telefon din ala? 6680 de la nokia, imi poate da cel/cea care`l are niste detal;ii despre el? |
nu e foarte greu sa intri pe google sa dai cautare la marca telefonului ? :D
|
Re:
Quote:
|
MOTOROLA RAZOR V3 , BLACK EDITION
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
si te anuntz ca peste 2 minute o sa ma uit la ... FILMUL de la petrecerea de un AN .. MR , TOT PE QD!! te-am pupat cono! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
lol....telefonul in sine STOCK...nu suporta...cu soft...alta poveste..pe primul N-Gage mergeau mp3`urile fara soft.... sincer sa fiu nu credeam ca e posibil ca un soft sa faca asta :) dar ete ca merg.... |
nu te atac ...
dar meriti ... m-ai speriat RAU de tot .... atunci ;) :P |
Re:
Quote:
|
sms
termina .. |
Programe pentru E398 daca se poate ... sau jocuri ...
apropo ... mi-am luat card de 512 :P |
Programe pentru E398 daca se poate ... sau jocuri ...
apropo ... mi-am luat card de 512 :P |
Fara sa sufar de mine si etc. daca asta intelegeti .. nici o problema .. nici ca ma intereseaza
now ... Nokia N-Gage QD .. 147 de euro .. mai bagi 700 de mii de lei intr-un card de 256 ... de la catanos :D 100 de mii intr-un card reader tot de la catanos :P si deci .. cu 147 de euro + 800 de mii ... poti sa ... vezi filme , asculti mp3`uri .. stai pe net , joci toate nebuniile dreaq de joace gen nfs si tot asa ... nu l-as schimba ptr nimic in lume nici ptr n90 .. are vreunu idee la ce bani se gaseste ngageu qd la magazine in romania ? eu n-am vazut : / si ma tot intreaba colegii la ce bani se gaseste ... plz hlp |
Re:
Quote:
|
hmmmm ....
gresesti ca ma intrebi pe mine .. eu zic ca se aude bine ... nu prea am termeni de comparatie din pacate .. atat in difuzor cat si in casti , se aude clar , etc ... nush , cert e ca merita frate .. si filmele se vad .... parfum .... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning