![]() |
Re: Roman
Bai.. era vorba sa merg... dar vrea tov mea sa ma duc la ea la Iasi... si nu stiu ce sa fac... am sa ma gandesc pana atunci...
Cred ca am sa merg:) |
aham....
|
App...e duminica baieti nu sambata...
|
De ce toata lumea confunda ? si cand a fost pe 23 August , Got skillz by Katana Team, era intr-o duminica , si toata lumea credea ca e Sambata :lol:
|
Quote:
si mie mi'e dor de niste "curse" a la roman:sad: dar daca mi'a trebuie electronica:cry: trebuia sa am duc la romana america asa avem timp pt toate:-P:-P:-P:-P:-P hai poate ne strangem toti weekendul asta la un haos mic;) |
Mai sunt 5 zile pana duminica... :))
Hai nu te plange...stiai ca asa o sa fie...sa dea Domnu sa treci in anu 2 ;)...stii vorba aia...odata intrat in hora trebuie sa joci pana la capat :P |
Quote:
sa facem o intalnire geerala inainte de piatra, vineri sau sambata seara, eventual si si:) |
Quote:
|
1. numa buna ora. abia astept sa ne intalnim
2. am si eu o curiozitate cine e farcasi? 3. chiriac daca vrei sa mergi sambata la iasi sar putea sa te pot lua eu ca ma duc la cursuri am de la 12 |
1. Farcasi ii Cristi Farcasi cu Casa Romascana
2. Daca pleci la 12 in Iasi cand te intorci la Roman ? :D |
joi sau vineri merg la roman...doreste sa mearga cineva?mai am cateva locuri libere...
|
vb pe mess ca sa nu facem off-topic aici. vreo intalnire ceva pe plan local vineri seara? :D
|
Ar fi bine sambata ca sa fie si Morph.
|
am inteles ca ajunge de vineri seara el pe la 10 si pe la 11 si ceva 12 iese. Sau nu poti tu la ora aia vlad ca te baga in casa?:)))
|
Da wai,asa e :> Stateam si ma uitam pe paginile din urma,de la inceput,ce frumos a fost vara asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning