![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
1 Attachment(s)
Fain clio, arata mult mai bine live decat in poze :D
Si daca tot e la moda, hai sa pun si eu o poza actuala cu masina mea :lol: poza: |
da da misto masina :d
|
Cine stie, cunoaste :D
|
Arata bine Clio-ul , da si tu niste detalii despre motor , asa in poze pare sport ...e si in realitate, sau doar in poze ...
Ar da bine parasolarul pe ea, felicitari pentru achizitie. Foarte faina masina Viruse, ce masina e ??? :lol::lol: |
Pai nu vezi? Scrie mai sus, una "misto". Intrebi de parca nu ai sti :D
|
e nu are ea cine stie ce motor :d 1.2 16v 75 cai :P da e facuta misto are scaune recaro volan sport toba sport discuri de renault sport arcuri sport si am impresia k si amortizoare da nu is sigur
astept sa se mai incalzeasca oleaka sa ma pot duce cu ea la rar |
Nice nice , vezi poate gasesti un spoiler fata mai agresiv, mi se pare mie sau e cel stock ?
|
Felicitari pentru achizitie :) ... arata bine ... nu prea imi place cum da eleronul ala ...dar in rest e ok :) ...
|
salutare la toata lumea. valex ala de pe fata e de clio extreme eu masina am luat-o avariata in fata am pus ce am avut si yo am sa il schimb da momentan nu am bani :) important e k merge :d
|
Quote:
arata bine masinuta ,pune si tu mai multe poze si cu interiorul! |
3 Attachment(s)
nu am facut poze la interior am sa fac maine si o sa pun :d am doar cu un scaun care a fost dat jos de pe masina
|
miez masinuta .....cand facem o intalnire ca sa o vedem toti live ?
|
cand se topeste zapada :d sa pot merge cu ea k nu am roti de iarna :d
|
Craciun fericit la toata lumea
|
Craciun fericit tuturor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning