![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
|
Sincer, dincolo de vopseaua aia penibila de pe bara fata, nu mi se pare ca arata atat de rau! Trebuie sa pastram in minte ca in alte tari mai fac si tuning, nu doar kit M.
Exista viata dincolo de kitul M, sa stiti! P.S.: si vad ca si pe oglinzi a scapat putina vopsea. In schimb interiorul e destul de curat, fara briz-brizuri! Ma rog, exceptand lipsa unui cd-player. |
|
daca cumpara cineva masina aia la banii aia,inseamna ca vine sfarsitul lumii:lol:
|
Quote:
|
Lasa-l dreacu de dublu vanos, daca si asta spunea ca are motor V6 innebuneam :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
Salut am o intrebare daca se poate pentru posesorii de bmw E46 coupe, seriile de sasiu de sub capota cate sunt ?2 sau 3 . Vreau sa achizitionez un bmw coupe din Belgia care a fost adus din anglia si inmatriculat pe belgia ,masina costa 2600 euro de la privat ,se prezinta bine ,seriile de sasiu sunt cam dubioase ,pe partea dreapta langa amortizor e trecuta seria de sasiu din 17 cifre si litere (seria asta pare repansonata ,se vede ca e proaspata ,nevopsita,peste lipit un colant transparent ,nu stiu exact ce importanta are ),pe stanga este trecuta o serie de motor din 8 cifre sub ea se afla o tabla metalica cu seria de sasiu care corespunde cu cea din dreapta ,culoarea masinii ,etc .Mentionez ca in august am cumparat un bmw asemanator pe irlanda cu serii false .
P.S. Vreau sa stiu daca pe partea stanga e normal sa fie seria de motor . |
1 Attachment(s)
superb
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Doamna ba nene...ce a putut asta sa faca din capota...saraca masina..
Un fel de bed boi next level:)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)