![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
PS: Scapa de jantele alea :) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
wow, de cand n-am mai scris pe aici... a fost prima luna de munca si nu prea am mai avut timp sa intru pe net :???::???: app. unde gasesc si eu plasa originala pt bara de M si o cotiera? vreau neaparat...
|
Plasa ti o dau eu ... nu fi idiot... fa i un pret si discutam
|
moka... e bine? hai ca ne cunoastem impartasim aceleasi iubiri, mai nou vad ca avem si aceleasi ganduri :D
|
Cotiera vezi k vinde cineva la 3 juma...ceva de genu....si nu mai suferi de munca atat...parca ai lucra de dim pana seara...
|
3 milioane jumate? dar ce-are are si telefon?P!
|
rogan tata ce te miri eu pe acelasi volan care l-am luat cu 50 de lei alti cer 100 de euroi si tot in piele este si tot bine arata
|
Quote:
|
pai nu ma mir, dar sunt cam exagerate preturile asta e... ne conformam... si ce volan ti-ai luat? in 3 spite?;)
|
Asa e...e mult rau...scuze...a mea e 100 e...nu vrei sa o iei la 1 mil ????
|
da ii volanu traditional de matza in 3 spite intradevar fara airbag dar se simte diferenta de la un volan la altul... asta e ce sa facem... oricum eu sistez din pacate munca la a mea doar intretinere fac acuma ...
|
mai cristi... nush cum sa facem... niste bonuri de masa nu primesc pe criza asta?;) pai a ta e 100 de euro dar noua presupun nu?;) wolf pt cat timp sistezi lucrarile... eu deabia acum ma apuc din nou ;) pana acum am cam lasat-o asa cum era, nu i-am mai facut nimica...
|
Quote:
|
bonuri de masa :))))))))))))))))))))))).....mi-am amintit ca ai zis ceva de genu si cand eram cu totii la cp :))))))))))))).....,,black widowwwww'' :))))....cat am ras in seara aia :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning