![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
4 Attachment(s)
acestea sunt mai concludente:D ,
Multa bafta, Tavy |
Quote:
Multumesc tavi pt poze. |
Cat te-a costat montatul serpilor?
Eu nici acum nu i-am montat pe cei de la tine :sad: In ce sens trage mai bine?....urca mai repede in ture sau ai top-speed mai mare? |
Nu cred ca are top speed mai mare, cred ca reuseste sa accelereze putintel mai rapid. Nu vreau sa fiu carcotas dar nu-mi place finala, am eu ceva impotriva tobelor "japan style" pe alte masini decat japoneze...but maybe it's just me:)
|
@FeS...Nu as sti sa iti spun cat ar costa doar montajul, pt ca eu am platit la comun fabricarea lor + montaj, dar data trecuta cand am vrut sa-i montez pe aia care sunt la tine tavy mi-a cerut undeva la 150-200 ron pe montaj.
Nu am avut cand pana acum sa verific top speed-ul si asa cum a presupus si Antilles accelerarea se face mai repede in sensul ca trebuie mai putin timp sa ajungi la o anumita viteza decat inainte de modificari. @Antilles la inceput nici mie nu mi-a suras ideea de a monta o toba de genul asta, dar acum dupa ce a fost montata imi place cum se vede cand privesti masina din spate, nu stiu pt cat timp o sa am aceasta parere, dar momentan o mai tin, cand m-oi satura de ea voi pune altceva. |
Quote:
|
Soon....
Maybe today... :twisted: |
Quote:
|
Am reusit in cele din urma sa fac un filmulet cu sunetul evacuarii
https://www.youtube.com/watch?v=2zQiyXJljOM inca 1: https://www.youtube.com/watch?v=CGthD5ejjmE |
serpi sunt prea misto lucrati :twisted: si sunetul e froumos dar in realitate imi imaginez ca suna mai frumos :D
|
Aseara pt prima data am resit sa-i inrosesc(serpii) nu pot spune in ce hal de misto se aude dupa ce se incinge avacuarea.
|
Cand mai vii prin bucuresti, neaparat trebuie sa ne vedem :lol:. Foarte tare!
"ii da, de o cracaneaza" :))) |
frumos :D...da ii da de o cracaneaza :))))
|
Quote:
|
a draq viperina, nu pot sa fac un pas fara sa fie in spatele meu :lol:
uskt, perfect, ne vedem atunci! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning