![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Inseamna ca ne vedeam prin Craiova :D
|
Quote:
|
Gata! Mutam intalnirea la Craiova!
Hai gashca... cine vine vineri seara? Adika maine! Academia Militarea ora 21.00 |
Eu sunt prezent :D ca deobicei
|
si eu :D
|
:sad: colegii, as fi vrut si eu sa vin pentru prima oara, sa va cunosc, dar nu ma lasa masina. duminica trecuta, i-am curatat injectorul (am injectie monopunct) si admisia, si de atunci, nu mai merge cum trebuie, adik merge in 2, in 3, se tureaza, scade turatia..... numai belele, si ma mira k inainte cand era admisia murdara, mergea perfect. azi am pus-o pe tester, si mi-a dat sonda lambda :shock:. acum.... sa vedem ce o mai aparea. sper sa ajung si eu vinerea viitoare, daca ma mai primiti. :oops:
|
Sal sti cineva sa regleze timoneria?sau unde as putea sa p reglez ?sau poate trb alt ceva nu stiu dar vreu sa ma duc undeva sau la cineva care stie ce trb sa faca,si apropo Sorin sa sti ca am incercat faza cu viteaza a 3-a si o cam caut casa intre defapt le cam caut pe toate :D
|
Quote:
ia-ti si tu un GPS poate le gasesti mai usor si nu o mai iei pe lungitura:D:D |
10 Attachment(s)
.....si totul s-a rezolvat
|
Auzi u stai la mine in cartier? ca pozele sunt facute pe avrig
|
sa o stapanesti sanatos
frumoasa creatura |
Quote:
98-NPO: suntem vecini..stau la obor |
Nice. Cu oglinzile cum ramane?
|
Pai daca suntem vecini ar trb sa facem si noi intalniri de seara mai spontane ne strangem la primarie in parcare mergem la un suc la fostul dolce chesti dastea :D,ma mir cum de pana acuma nu mi-a sarit masina in ochii,deobicei ma uit dupa toate golfurile pe care le vad dar pe al tau nu l-am vazut :d
|
:dance: Ie negru si d-aia...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning