Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

stefan_88 21-06-09 23:36

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Vad ca se discuta ca vinerea viitoare comunitatea din Piatra Neamt sa faca o deplasare la Roman. Se duce careva de la noi acolo ?

podx 21-06-09 23:40

nus poate da poate nu eu as vrea sa ma duc la baieti din iasi si poate ma duc cu budy sa vedem carei treaba

buddy_lexx 21-06-09 23:44

precum a spus si antevorbitorul meu pod (ce academic vbesc :)))) ) noi am vrea sa facem o hexcursie in iasingtown ...dar ramane de vazut.

app ...ce bascalie a fost in seara asta =))))))))))))) urmeaza mai acusi 1 set de poze !

stefan_88 21-06-09 23:45

Da ce ati facut nebunilor ?

Teo MTM 21-06-09 23:47

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2426750)
precum a spus si antevorbitorul meu pod (ce academic vbesc :)))) ) noi am vrea sa facem o hexcursie in iasingtown ...dar ramane de vazut.

app ...ce bascalie a fost in seara asta =))))))))))))) urmeaza mai acusi 1 set de poze !

La Iasi as merge si eu ! Sa vad !

podx 21-06-09 23:50

pai poate facem o excursie vineri cine stie si buddy jal pe mess cu pozele ca as vrea sa ii cunosc si eu pe baieti din iasi sa vedem cum sta treaba pe acolo ce mai fac :)

buddy_lexx 22-06-09 00:00

16 Attachment(s)
precum am promis ;) 1 set de poze... celelalte le postez cand mi`le trimite Leu!

comentariile nu`si au niciun rost.. pozele vorbesc de la sine :))))))

stefan_88 22-06-09 00:05

Vad ca leu ...si-a schimbat mijlocul de transport :). Cum de nu a venit cu Dacia ?

buddy_lexx 22-06-09 00:24

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2426815)
Vad ca leu ...si-a schimbat mijlocul de transport :). Cum de nu a venit cu Dacia ?

ehh :P le mai schimba si el.. :D

oricum.. a mutat sub`u pe rover :D se aude wow!:D

VaLeX 22-06-09 00:48

vad un change of look la POD, in afara de minunata umbrela , care sigur se apara de soare :lol:

Leu si-a tras masina? :) asteptam un botez si la ea

ps. panaramelor, vin acasa :D
ps2. Steffy , cmf ? :) totu' ok ?

morpheusmaster 22-06-09 01:01

Baieti eu zic sa vorbiti cu cei de la Iasi si va dati toti intalnire in Roman...:)

VaLeX 22-06-09 01:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2426896)
Baieti eu zic sa vorbiti cu cei de la Iasi si va dati toti intalnire in Roman...:)

daca e sa venim la Roman, toti din Piatra, am sa le spun si celor din Iasi , poate ajung si ei.. :)

podx 22-06-09 01:07

ei poc eu ma duc la iasi ce plm tot roman.. cine sa mearga de la noi in roman tu si cu tine ca alte masini nus rar apucam sa ne intalnim cu baieti din iasi cel putin eu budy eu unu nu merg in roman

scturoag 22-06-09 01:10

Dap ... buna idee ... ca ar fi si mai usor pentru cei de la Piatra(cu benzina, criza financiara) ... si cu ocazia asta ... ne strangem si mai multi ... vorbiti-va intre voi si vedeti cum faceti ... :D:D

L.E: podx , ai ceva cu romanul ?!? :lol: nu-ti place ?!? :lol: glumeam ... da mah .. dar daca e sa ne intalnim la Roman .. Valex se referea sa vina si cei din Iasi aici si voi din Piatra ... si sa ne int toti aici ...
Oricum .. faceti cum stiti voi mai bine, sunteti bine'veniti oricand :)

podx 22-06-09 01:28

nam nimic cu nimeni da e vorba ca nare cine sa vina de la katana ca nu sunt masinile in oras sau functionale si ieia e ca la roman pot sa merg cand vreau da la iasi sa ma intalnesc cu baieti cama rar si mai bine ma intalnesc in iasi cu iei decat in roman ca nam ce face acolo eu vreau sa vad activitatea de la iasi... asta ma intereseaza

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning