![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
|
Quote:
|
si care e problema ca e diesel? preferi sa mergi cu 7-7,5% decat cu 4,5-5 % ??? :lol:si daca e cel de isuzu oricum trage mai tare decat benzina 1.4,1.6
scuze Laur de offtopic |
Quote:
Quote:
motorul acela de 1.7 stiu ca este foarte fiabil cum spune si Dragos,ca performante este peste 1.6 benzina,si cum am mai spus eu as alege astra |
eu nu am zis ca o masina diesel nu poate fi frumoasa... totusi mi se pare ca nu trage cum trebuie... e mult mai puturoasa decat vectra 1.6(consumul la 1.6 era undeva in jur de 6% nicicum 7-7,5 cat de tare as fi forjat-o) oricum mai am saptamana asta la dispozitie sa ma hotarasc... apoi le voi lua amandoua in probe pt rezultatul final;) intre timp a mai aparut o alternativa bmw e34 520i
|
Quote:
dieselul la demaraj clar ca este mai puturoasa decat benzina dar compenseaza apoi prin cuplu.intretinerea si riscurile de reparatii sunt mai mari la un diesel(mai ales care are cv vechime) fata de una pe benzina! |
2 Attachment(s)
dupa iarna grea mai aducem o imbunatatire,cu ajutorul lui valex am si stopuri negre asa cum trebuie
|
Quote:
ps. sa le faci si al doua pozitie :D |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Parca-i alta treaba :D
Oricum, cred ca o sa fie nevoie sa ma inveti si pe mine cum sa leg a doua pozitie ..dar mai ramane sa discutam ! |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte foarte frumos! Acum arată complet şi spatele!
Felicitări! |
super!!! daca mai pui si folie dupa cum spuneai le-ai cam facut pe toate;)
|
vin perfect stopurile!cred ca multi si-ar dori asa cv!
sa le plimbi cu placere Laurentiu! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning