![]() |
ala nu e tuning..doar o mica modificare a aspectului?iar dc am comis-o asta e..sunt om si din greseli se invata.nimeni nu s-a nascut perfect..si masina nu e coaja..da!!! scz de off
app de dacie ,ygs-ule dc nu incerci sa-i pui ceasuri de dacia 1400 in locul celor vechi |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
Quote:
tinichigeria se va face cataline, momentan nu sunt bani, dar stilul cred ca va ramane cel din ultimul VT mai putin jantele:-P in rest merge restul VT-ului:-P |
ieri a lucrat tata la masina, am rezolvat problema cu balbaitul in sarcina si turatii mari, acum merge ok, dar a aparut alta problema:lol: pe loc la relanti, daca ciupesc un pic de tot, dar foarte foarte putin acceleratia, in loc sa urce in ture scade pana la 500 da sa se opreasca, balbaie si scoane fum negru pe evacuare..... acelasi lucru mi se intampla in mers la schimbat de viteze( iau piciorul de pe acceleratie se babaie si moare motorul) faza e prea scurta sa o remediez pentru ca in timpul ala franez si nu pot pune piciorul pe acceleratie, dar am observat ca daca iau piciorul de pe acceleratie o las sa mearga si dupaia apas ambreaju sa o scot din viteza nu prezinta sintomul de mai sus
are careva idee de ce se intampla asta? cineva mia zis sa umblu la avans, o sa incerc in dupamasa asta sa remediez problema.... |
1 Attachment(s)
special pentru nenea
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
atasez si eu cateva poze si un filmulet, as putea zice ultimul drum a lu` YGS, filmul e putin cam dur, mai ales ca lam filmat eu dar e fun:D enjoy
|
ai uitat pragurile cu GHE TE I pe masina.
|
nu te-a durut frate sufletul :(?
P.S. de ce nu ai tinut-o?...mai vindeai piese de pe ea;)...si vreau sa spun ca arata bine de tot la tabla... |
Quote:
arata bine la exterior, pe interior era mancata, lonjeroanele erau praf... trebuie terosonata.... oricum moartea ei a dat viata dvl`ului |
eu nu puteam sa privesc asa ceva,pur si simplu m'au trecut niste fiori cand a prins'o macaraua aia:((cred ca daca era a mea crapam acolo.da ai vazut al dreaq macaragiu ce deadea cu ea in fiarele alea...asa in dusmanie:)))sa'ti faca in ciuda:P
|
trist...am avut ocazia sa vad si eu odata masinuta...si aia tocmai inainte cu cateva secunde de "moartea" ei :P....multa bafta cu dvl :D
|
Quote:
|
hai frate ca deveniti penibili, FARA SUPARARE
|
Cu tampoanele alea ce ai mai facut?
|
primul care a facut-o macaroane ai fost tu...=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning