![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Quote:
|
Daca "nu ma crezi" ne putem intalni la vara sa o vezi live!
App: Nu e usor sa strangi cam 500 de din astea (HW-uri).... :))) Si e si scump... si nu iti scoti cheltuiala ca doar nu le vinzi ci le tii sa te dai smecheri la aia care (inca) nu te cred retardat sau dus cu pluta. |
man ai si multe dubluri.....si am si eu o intrebare pentru tine.....tie iti plac alea futuristice de la HW??? alea sunt modele pe care eu nu o sa cumpar niciodata.....ai modele super frumoase bravo
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu mie imi plac cele obisnuite....pentru mine conteaza sa imi placa mie personal modelul nu cat de reusita este.....fiecare cu gusturile lui
|
6 Attachment(s)
Quote:
MC: Eu nu am multe 1/64 machete cu adevarat... daca am doua si alea tot HW-uri sunt doar ca nu le tin in cutii. Vi le prezint mai incolo.. (adica le-am mai prezentat, sunt acele Caddy-uri custom dar erau poze de calitate f.f. slaba). Pentru azi va prezint poze (cele mai bune pana la acest moment) cu BMW M3 E30 Sport Evolution ~ 1987 ~ AUTOart. Versiunea pe negru. :-P Plus cateva poze cu vechiul meu garaj "facut" manual (deci nu ala cu Peugeot) la care am adaugat inca cateva ustensile. |
Asta este altul? Sau Cecotto pe care il aveai?
|
Nu am avut niciodata Cecotto. Nu era de gasit cand am luat eu EVO asta. Pe atunci il vroiam pe ala (Cecotto) dar apoi am realizat ca e mai misto EVO... Plus ca Cecotto e doar rosu.
|
Quote:
Foarte frumos garajul...:D |
suuper tare bmwu ;d
|
Mie imi place Ducatti Tricolore, cred ca o iau si eu 1:8:D
|
Foarte tare ursuletul. Imi place foarte mult. Bravo.
|
Quote:
Merci de aprecieri!!! MC: Astept sa cumpar si Ducati 848 dar inca nu a aparut pe la noi. Am vazut ca pe DX se bate sa obtina titlul de cea mai buna motocicleta 1/18 budget, cred... :???: |
Super elevatorul! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning