![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
o sa urmeze sa o mai las inca vreo 2cm de bot si vreo 2 de cur ... cat de curand :twisted: si nu trebe sa ai curaj sa faci asta ci doar sa fi foarte atent la drum si sa nu urci "borduri" damburi si alte tampenii si fara mers pe tarla :))
|
2 Attachment(s)
2 poze cu ea curata ... :rolleyes2
|
urat se uita :D
frumoasa ce mai 8) |
prea criminal bb boy-ul. Imi place la nebunie :oops:
|
Quote:
e criminala masina... |
3 Attachment(s)
Si niste poze de "familie" :rolleyes2
|
este regina intre ele...:twisted:
|
da super...ce sa zici.Auzi...in leg cu BB ...vreau sa imi fac si eu cv d genu cum ai tu(daca nu te supy:)))...nu deranjeaza faza scurta/lunga?
|
faza lunga o afecteaza putin 8)
|
Numai cuvinte de lauda am pt masina ta! Poate doar o vopsea ii mai trebuie, dar toate la timpul lor:D
|
1 Attachment(s)
Astazi ma apucai sa reconditionez jantele cum trebuie si vor fi vopsite cum trebuie din pistol cu interior alb + buza polishata ca la carte :twisted: si doar 1 poza asa de inceput :)) ... cand vor fi albe buza va iesi mult mai mult in evidenta decat cu interiorul gri ..
|
Quote:
dar ultima data am facut un prim experiment pe niste ats dar nu a iesit mai nimic...am dat vopseaua jos,am dat cu diferite granulati si smirglu si apoi pasta abraziva frecat + ceva polish de metal...dar na.. spor |
deci astazi tot am stat si am stat si ma tot gandesc ca vreau sa schimb putin stilul la roti nu mai vreau cu buza polishata ci am alta idee buza alba + interior(doar spitele) verde ca masina sau negru mat hmm astept niste pareri si de la voi ? >....
|
nu se compara totusi...buza polishata cu o buza vopsita,eu unu n`ash da pt nik o buza polishata,si sunt total contra jantelor vopsite.O janta asa e frumoasa cum e.Dar acum...cum iti place tzie.
|
combinatia la care m`am gandit eu scoate foate tare buza in evidenta si eu asta vreau sa se vada frate ca este BUZA! :twisted: dar astept si alte pareri ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning