![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
vreau si eu o parere despre masina asta.... in functie de ce se zice pe aici poate particip cu ea si la concursul d sarbatori... :D :arrow: :arrow: :arrow:
|
pls ziceti ceva si despre loganu meu...:P... dak e praf macar ziceti-mi k sa stiu si sa-l iau d la capat :P... dar ziceti ceva...:lol:
|
nytrous_oxide05 : e nashpa are destule defecte mai ales interioru
leeloo : e tare drift style;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vedeal-as la mine in curte :D !
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
si tu crezi ca o sa mai participi aucmdupaceai pus poza aici? |
1 Attachment(s)
Am si eu un fel de lowrider ! Nu m-am bagat la chestii foarte complicate ... Mi se pare cam cea mai buna din ce am facut eu ! Sper sa va placa astept comentarii
|
@Nytrous_oxide05 - loganul e din carton. arata naspa, pt ca are multe multe greseli
@Leul - Bugatti - e misto, finutz tuning tuningul, nu am ce zice ;) @burn_X1 - monaro - ireale rau stopurile, spoilerul e ireal @wlady - dap, e OK, nu vad greseli, poate ar fi mers o folie pe geamuri |
2 Attachment(s)
the black corrado ;)
wlady : culoarea la jante e ireala |
Da .. cam asta stiu si eu ! Dar nu am stiut cum s-o fac mai reala ! Anyway foarte frumos VWul tau ! Nu sunt greseli !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu am avut ce sa fac si am zis sa fac si eu un MCV ... deh ... e la moda ! Nu am facut mare lucru pentru ca nici nu am avut chef de VT ... dar decat sa ma plictisesc ... Sper ca va place ! Din punctul meu de vedere sunt niste greseli dar nu am stiut cum sa trec peste ele ... sper sa ma iertati pentru ele :-D
|
leeloo frumoasa masinuta a iesit bine dar parca bumperul fata.. cam zgarie asfaltu in partea dreapta(imagine, stanga masina) o fi ea perspectiva da totusi e lasata prea jos acolo fata de partea cealalta... oricum e frumoasa bravo baga mare incontinuoare
|
2 Attachment(s)
ms am retuasat chestia aia ....
pls comentati la "my latest chop" -new bg -rim change -new rear/front bummper -new rear-lights' design -new side bummper -cf hood -racing wheels -hood pins -new mirrow(cf) -new interior -cuda front grill -dark windows |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning