![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Quote:
|
l-am luat si eu...........nu l-am vazut......dar din secvente nu mi se pare prea interesant,e mai mult sf:-) :-)
|
e prea tras de par frate...bine k pana la urma fiekre cu preferintele lui...dar am vazut mult prea multe filme si sunt prea critic ...si e lojic sa nu`mi plak asta!!!
|
Quote:
Quote:
|
yo 1 am o idee ce fac ei cu urshii!!dar...vdm knd o fi....:)....bogdane...u ce mai zici....akuma de knd "fara roti" ...km scump la vedere...
|
app bogdan a fost pe la sala aseara??k nu am vazut nici un golf park,nu d alta dar vroiam sa va mai cunosc si eu :D
|
N-a fost Bogdan, MIN-ule.
Oricum bine ai venit, ne-am cunoscut si noi... Data viitoare ia-ti si bolidul... Pentru poze, filme si alte chestii... |
da bonule,si ms pentru primirea calduroasa,data aviatoare o sa vinsi eu cu elicopteru meu :D da nu vroiam sa ma complic aseara la pozne k voi erati din club si na,a mea nu avea ce cauta in albumul d la club,oricum sper sa ajung si eu cu a mea cat d curand si sa facem nishte poze cu cei d p forum k sa apara si a mea in ele :D
|
nu, nu am fost am avut niste treaba. da rmai sunt ocazii.
da, kraven, sunt cam scump la vedere...cred ca din cauza fumurilor.... dar trece si asta;) |
yo kred k iti era frik:)...pe bune akuma....si de aceea nu ai venit...fumurile sunt la urma:D
|
da...si asta e posibil..si fumul era de la fuga....
bine, dar ma apara alexa...daca e, nu? |
Caut pareri despre Ceratec aditiv ulei motor?
|
raspundeti-mi si mie va rog la o intrebare:
Caut pareri despre Ceratec aditivi ulei motor? Astept raspuns pe adresa mea de e-mail [email protected] PLS PLS PLS PLS PLS |
google?......
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning