![]() |
|
Re: Kitsch Tuning .... part 2
ideea e buna,designul lasa de dorit...
bine ca nu a scris pe el R.I.P ..."dedicatie" Copii,nevasta,prietenii cei mai buni =)) |
Quote:
|
la cel cu golful ma gandesc doar atat. ce drumuri bune au acolo :lol:
clio e cam naspa dar cum sa faci asa ceva cu o calibra .. nu intelege. sa-i pui bot de honda si spate de bmw parca .. sau ce o fi ... hidos |
Quote:
|
asta e exemplu de parerea facuta cand vezi o masina kitsch la maxim ... e exact faza it`s a bird it`s a plane no is fk kitsch tuning ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
De astea ce spuneti?
|
asta nu pot sa zic ca e facuta cu foarte mult prost gust dar ... le forteaza prea mult garda la sol ... si albastru ala e frumos dar cu plafonu si oglinzile portocalii ... kitsch ...
|
ce stopuri de serie 5 avem :lol::lol::hahano:
|
Quote:
|
Quote:
|
faptul ca multi apreciaza un lucru de un bun-gust cel putin indoielnic nu transforma produsul respectiv intr-o opera de arta.
si carpetele cu rapirea din serai se vand excelent in mediul rural, si sunt foarte apreciate acolo, asta nu inseamna ca ele pot rivaliza cu un grigorescu sau tonitza, sa zicem :) |
pai nu a zis nimeni ca e opera de arta dar asta e tuningu in spania ,cum la nemti se poarta ger man style sau la japonezi ,japan style asa e si in spania pe asta se bazeaza tuningu am mai mers si eu prin expozitii de tuning multe aici si masinile premiate sunt astea care se imprumuta elemente de la alta marca ,la o masina german stile nici nu se uita
|
Pai tocmai ai spus definitia kitsch`ului .. imprumutarea elementelor de la alta marca = kitsch ;)
|
nu-mi dau cu parerea pentru ca sunt ani buni decand nu am mai fost in spania, ultima data insa cand am ajuns acolo nu mi-au sarit in ochi ciudatenii de genul asta.
o sa mai intreb si pe altii, mai legati de locurile unde stai tu acum decat mine. @brian= corecta definitia :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning