![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu mai vorbiti ma de asa ceva :),trebuie sa ma rog de tata sa schimbe odata distributia sa o pun la punct cum trebuie.dupaia, trebuie sa ma dau si cu alexik cu golful, cu andrei cu seatul poate se pune si lupica la start ca tot am vorbit mai demult :P, poate si SYD :D , ca pe el nu l-am vazut niciodata la o liniuta :D.
|
Quote:
|
Quote:
Turbo-ul ii lucreaza la 2.0 bari si cu distributia asta noua te sufla :)) te impute 8) |
=))))
|
Quote:
|
Pffffff.....tare rau explicatia...Unde se invata atata mecanica?????!!!:shock::shock::shock::shock::shock ::shock:
|
asta vroiam si eu sa il intreb, de unde stie. poate imi fac masina vreun mini avion :))))
|
EMO KID: pai sa iti explci
EMO KID: explic EMO KID: vin + turbina EMO KID: = 2.0 bar) EMO KID: = lancia delta EMO KID: =150 de ca EMO KID: cai EMO KID: ) EMO KID: stai ca fac calculu acu EMO KID: 80x 1.6 EMO KID: pardon EMO KID: 128 EMO KID: deci te impute ce a scris el aici seamana cu: https://www.youtube.com/watch?v=zR1ag0i884M |
Quote:
Pai e asa: 80de cai ori 1.6 coeficientu turbo = 128 de cai deci il imputi pe Trafeee :)) |
dute ba stgerge postu ca te spun :))
|
daca ar fi asa de usor cum zici tu ...
|
pAi tu fara turbo cat ai ma? :lol: 50 de cai? :)))
|
am 74 fara turbo, turbo imi mai da 6 cai ... :P
|
Quote:
|
e ceva in neregula ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
|