Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

NWZeu 17-03-09 21:22

re: Club Ford Capri

Las tutorialul pentru atasamente + sfatul pentru capricosti.

Etapele atasarii fisierelor: Go Advanced, Manage Attachments, Browse cate fisiere ai apoi upload. Cand ai terminat - optiunea close this window si submit reply !

@capricosti - iti recomand si tie acest procedeu, postul va fi afisat corect si pozele isi pot pastra o rezolutie initiala, fara a modifica formatul paginii (folosind acest procedeu pozele vor fi afisate in post daca nu sunt selectate ca thumbnail).

silencer 17-03-09 21:39

3 Attachment(s)
it works now, nu imi aparea butonul de Manage Attachements. nici dupa refresh, asa, am pus si poze. acu am observat si eu ca am stramb suportul de la numar pe spate. bara fatza tre curatata si putin aranjata, o sa dau jos dunga de cauciuc, o face prea ascutita si mi se pare ca nu da bine, in rest, cam asa era masina in octombrie, acum are in plus o vopsea in care a intrat apa.. surprize surprize...

cv-03-btf 18-03-09 16:02

Ca idee... pentru cei carora li se pare ca merge putin cam greu volanul la capri...Eu mi-am montat cate un rulment de sarcina pe fiecare telescop....si se misca mult mai usor acum.. nu stiu daca acesta modificare.. are si vre-un dezavantaj...Celor interesati pot da relatii .

flo23arad 18-03-09 19:25

23 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:

mariuslazarina 18-03-09 20:12

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 2160520)
Ca idee... pentru cei carora li se pare ca merge putin cam greu volanul la capri...Eu mi-am montat cate un rulment de sarcina pe fiecare telescop....si se misca mult mai usor acum.. nu stiu daca acesta modificare.. are si vre-un dezavantaj...Celor interesati pot da relatii .

ti-am trimis un PM

sau poti sa detalizi aici, poate sunt mai multi doritori si... beneficiari :D

player77 19-03-09 08:37

1 Attachment(s)
se vinde una bucata nr personalizat din state cu nr de capri nou noutz...30 euro....

florin_cars 19-03-09 09:10

asa repede cipriane?
motorul de 1.3 ramane..sau apare altul in loc?

player77 19-03-09 09:13

3100 v8 perana.sper.

silencer 19-03-09 09:13

tu vorbesti serios? ai facut rost de primul capri din tara si vrei sa-l macelaresti?

player77 19-03-09 09:22

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2162946)
tu vorbesti serios? ai facut rost de primul capri din tara si vrei sa-l macelaresti?

nop.
saptamina asta imi iau alt capri.
decat caroseria ,un kitck ....o sa am 2
una impecabila ,si una preparata si umflata.
nu am degand sa modific nimic la cea galbena,o tin numai in parametri originali...ex..am dus astazi barile le cromat,am facut comanda la toate emblemele.,jantele sunt gata astazi..

silencer 19-03-09 09:24

atunci ai o punga de bile albe de la mine

florin_cars 19-03-09 20:25

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2162945)
3100 v8 perana.sper.

Cipri, cred ca e o confuzie la mijloc, nu stiu de fapt ce masina cumperi dar 3100 este Capriul Rs si ar motor V6 3.1L de 148CP, iar Perana V8 e alta treaba, motor Mustang 5.0L

astept sa vad ce coaja umflata iti iei :-)

player77 20-03-09 19:28

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2165146)
Cipri, cred ca e o confuzie la mijloc, nu stiu de fapt ce masina cumperi dar 3100 este Capriul Rs si ar motor V6 3.1L de 148CP, iar Perana V8 e alta treaba, motor Mustang 5.0L

astept sa vad ce coaja umflata iti iei :-)

:D:D te contrazic...perana motor 3198 v8...uite aici..http://images.google.com/imgres?imgu...a%3DN%26um%3D1

poze noi..fara bari ca sunt la cromat,am pus jantele noi dar masina e super murdara....

perana a fost o editie limitata max 500 buc facuta in special pt piata din america de sud...motorul era de 3200 v8 special pt mk1...uite AICI link..
ce stii tu cu motor de 5.0 nu a fost de fabrica si a fost conceput special pt anduranta si curse..culoarea speciala portocaliu,galben si albastru...:D:D

silencer 20-03-09 22:18

ups, inteleg acum de unde confuzia ta privind marimea motorului... scrie clar pe site in anuntul de vanzare V8 302 cui. uita-te te rog aici A I C I si vei vedea capacitatile diferite in care a fost livrat acest motor atat in cubic inches cat si in litrii.

capricosti 21-03-09 15:02

Bravo Silencer,
eu nu stiam prea multe despre Perana V8, dar mi s-a parut ciudat sa fie opt cilindri pt 3000 cc.Acum m-am lamurit si am aflat detalii interesante cu privire la Capri V8.
Si apropo de motoare: tu ai reusit sa-l repari pe al tau? De acum o sa vina vreme faina si o sa poti relua munca la masina. Probabil va trebui sa o vopsesti din nou, alti bani-alta distractie, si din nou griji si munca la greu...Macar de-ai gasi vopsea mata de calitate, sau poate ar fi mai bine sa alegi altceva, poate ceva metalizat. Iti urez sa ai mai mult succes de data asta !

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning