![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Aseara s`a oprit unu` in "curu" meu, dar minunea a fost ca nu s`a intamplat nimic ! Cred ca am sa`mi dau barile jos iarna asta, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla :) pe bune? si asta nu puteai sa io spui pe mess ? cui crezi ca ii pasa ca la primavara vrei tu sa il contactezi pe apv-u ? daca mai postezi aiurea ai infractiune, sa nu zici ca nu ti-am zis GRIGO |
va`ti trezit din betie :))))) butonarilor ;)
|
best revel;ion ever salutare tuturor .. liviu quick mostW ... grigo .. si .. h0per , dzl , momo .. zzz .. tuturor .. a fost bestial .. un an bun tuturor si distractie maxima ;)
|
Quote:
|
Mi-a placut de quick_shifter cand tragea din narghilea ...dupa ce se trecut la lichid serios :))
GOOOODDDD SHITTTT!!!!!!!!!!:chainsaw::drunk::peace: |
@ psycho ma bucur ca te-ai simtit bine, dar ai rabdare sa vezi ce va urma :twisted:
@ most_wanted asa e , ai dreptate, a facut quick o fatza :))))))) |
jos palaria pentru voi la orice ora si in orice minut ....
asteptam continuarea :)) aveti grija zilele astea ca e razie la folii .. la asigurari ... se iau cam de tot ce misca si in special pe tomis .. au facut deja victime .. lu MRO i-au luat talonu ;) .. asa ca aveti grija |
o sa fie ..inca ce o sa fie :D sa luati unu care sa filmeze pas cu pas :D
|
baaaaaahhhhh . terminati ca ma oftic si mai tare acum ca n-am putut sa vin cu voi :((
hai care strangeti avansu ptr revelionu urmator?:)) nu vreau sa mai ratez. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Revelionu a trecut acum pregatiri pt 1 mai , 1 mai X-Team & others ... la Costinesti am vbit deja cu ALEX NNA 40 de locuri , f ieftin si conditii f bune sa fie show de show X-Team style ... cine e interesat sa ma anunte... ( mai putin 2 persoane presupun ca stiu ei care sunt ;) ) ...
Oricum frumos revu vostru! baftalos |
Quote:
|
Gabori jegosi ... in seara asta iar erau pe tomis, la sala si un pic mai jos de Amster`s ... am inteles ca pe acolo o ard de la un timp. Eu nu stiu ca nu`s "tomisar" :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning