Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

criminales 06-06-10 01:32

Re: Cafeneaua Ieşenilor

cit de josnic devine un om atunci cind iti spune * nu mai invirti mortii in mormit *

???????
stau si ma intreb oare atit de aiurea am ajuns
????????

aleks 06-06-10 02:11

Cātă energie apare de peste tot cānd e vorba de scadal... tot aşteptăm să vă mutaţi cu discuţiile agresive prin p.m.-uri, pe telefoane sau live, dar nu şi nu, stăm pe topic şi ne scuipă corji de seminţe īn cap, ca doar toţi trebuie să ne vadă cāt suntem noi de tari şi răi..

criminales 06-06-10 09:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3419450)
Cātă energie apare de peste tot cānd e vorba de scadal... tot aşteptăm să vă mutaţi cu discuţiile agresive prin p.m.-uri, pe telefoane sau live, dar nu şi nu, stăm pe topic şi ne scuipă corji de seminţe īn cap, ca doar toţi trebuie să ne vadă cāt suntem noi de tari şi răi..

adevarat graieste omu

2slow4u 06-06-10 21:09

Impresii din partea acelora care au fost astazi la ERA? :)

Victor_Is 06-06-10 21:45

sper sa nu fiu acuzat ca fac parte din aia "mucosi" care se ocupa numai cu acumulatul postarilor.
Mi-a placut. A fost pt prima data cand am putut admira masinile din CD si Dro-tuning. Am stat pe langa masina lui Mnezo dar nu prea amn avut curaj sa intru cu el in vorba(era si ocupat omu' si nu vroiam sa fiu tipu' omului disperat: Salut, eu sunt Victor de pe 4tuning, ma stii? )poate data viitoare :P Am schimbat cateva impresii cu un tip fff de treaba (se ocupa cu folieri, si chiar cautam unul) si in rest am admirat tentativele de indemanare la drift, unele mai reusite ca altele. Cel mai mult mi-a placut d eun logan rosu, adica de tipul care conducea Loganul rosu. Mie unul mi-a placut si am sa mai merg si data viitoare daca voi putea.
Felicitari organizatorilor.

wolfdexterus 06-06-10 22:13

a fost frumos numai ca nu prea a fost facuta publicitate si prezenta a fost destul de slaba....

Bogdan.IS 06-06-10 22:19

mi-a placut acest eveniment , am plecat de acolo cu o diploma 8) am s-o pun in rama :)))

wolfdexterus 06-06-10 22:23

eu am plecat chiar cu mai mult decat o diploma :D

slip 06-06-10 23:06

tu ai fost cel mai mana de frana :lol: bravo... :D nu prea am stat pe acolo.. mi-a placut mai mult la karting. am facut panarama maxima :D pacat ca nu au fost mai multi.
Tura viitoare nu o sa fie mai multa lume daca nu o sa fie si ceva mai spectaculos.. asta e clar. O sa vina mai multi care nu au fost azi si o sa lipseasca o parte din cei prezenti astazi. lumea cauta spectacol, cauta ceva de facut, de vazut :D

felicitari pentru organizare si poate data viitoare iese si mai tare. salut

p.s.
Quote:

Victor_Is - ... in rest am admirat tentativele de indemanare la drift ...
cum adica? ori indemanare ori drift? eu unul nu am vazut drift.. doar sa fi fost vreo tentativa de drift la indemanare.. daca era cazul unei tractiuni spate.. in rest.. nu vad cum ! cred ca te-ai exprimat gresit..

Victor_Is 06-06-10 23:11

ai inteles ce am vrut sa spun...
mie mi sa parut corect asa :
"Tentativele de indemanare la drift"...
dar daca zici ca nu e corect...asa o fi, am cam lipsit la Limba romana =)))
Dar ai prins ideea, sau hai sa spun altfel:
"Am cascat gura la aia care se chinuiau sa se invarta cu masinile" =))
mai bine asa?

Oricum, toti s-au straduit sa faca un drift cat mai frumos si mai spectaculos si asta este de apreciat. Mie mi-a placut, atat masinile cat si "miscarile" (chiar daca unele erau mai stangace, poate ca eu nici asa nu reuseam sa le fac)

drobet@ 07-06-10 08:15

victorel nu s-a chinuit nimeni sa faca drift(invarte) cu masina
bakal si-a dat toata silinta pentru a efectua proba de indemanare
si din cauza sutelor de cai care ii detine nu prea i-a iesit ceea ce dorea si din cauza lipsei de spatiu acesta fiind mai restrans a cam ratat unele chestii:lol:&felicitari organizatorilor pentru ceea ce au facut si la etapa viitoare faceti si voi traseul mai mare:D

Victor_Is 07-06-10 09:19

cred ca trebuia sa pun ghilimelele
"chinuit"

slip 07-06-10 16:10

n-am zis ca nu stii limba romana.. ca oricum cuvantul "drift" nu apartine de limba romana, ai inteles gresit. probabil intelegem 2 lucruri total diferite prin cuvantul asta.

ce vroiam sa subliniez e ca a fost indemanare acolo .. in nici un caz drift. atata tot. salut :D

TuningBoy 07-06-10 18:05

Poate a fost driting :lol: (nu am scris gresit)

Bogdan.IS 07-06-10 19:10

Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3421307)
eu am plecat chiar cu mai mult decat o diploma :D

Intradevar , si eu la fel , cu prieteni noi care impart aceeasi pasiune ca mine .

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning