![]() |
|
A8 Big Boy
2 Attachment(s)
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
hop si io cu skyline...;)
pilotu ii facut brush! |
aluminiul si farurile aratau mai bine inainte
|
Quote:
uita-te pe tutorialu asta |
2 Attachment(s)
red beast :twisted: comment
|
Re: A8 Big Boy
Quote:
|
Re: A8 Big Boy
Quote:
|
1 Attachment(s)
sodabubble-80% cp de pe
|
si care e problema?..... nu are voie sa faca c/p??
|
Quote:
dak tu poti sa faci c/p`u ala ca crimz esti tatic...dar nu prea cred... nu te gandi ca ai dat c/p si gata, uita`te si tu la pozitia donorului si la pozitia bazei...uita`te si la zonele rebrush`uite.Sunt multi care sufera de boala asta ...au si ei donorul..si se gandesc "hmmm de ce sa nu fac eu p desteptu si sa arat k am si io donorul....?" fa un test ...si vezi dak poti sa faci golfu cu donorul p care l`ai postat tu..sa vedem ce iese...tare curios as fi sa vad ce avion ar iesi ;) bafta |
2 Attachment(s)
--brush---
|
sa stii k ideea nu e rea insa executia lasa umpik de dorit
incearca sa nu mai faci muchiile asa taioase..rotunjeste-le mai mult venturile din bara sun o idee off..k si semnul d p lateral in rest ai facut treaba buna bravo! |
2 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici ... cea mai recenta lucrare ...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
iar eu...cu Golfu' ! :twisted: :workout:
|
1.bara fata descentrata si blurry
2.vinil ireal |
2 Attachment(s)
un update...+++
|
Comentarii ca de mult n uam mai dat:
Crimz - Sodabubble Golf MK4 arata foarte bine lucrarea mult brush dar cu bun gust mergea roata pe spate un pic mai iesita in afara mergeau jantele pe negru in rest foarte frumoasa lucrare patriotu90 Volkswagen Scirocco frumos lucrat de asemenea imi place ca ai inglobat dunga aceea albastru la pozitie, gen hyundai santa fe si nu leduri jantele se potrivesc foarte bine pe modelul asta un pic neclar la grila dintre faruri dunga rosie e neclara in rest e bine felicitari arata foarte bine lucrarea dilio Ferrari 456GT Wagon :shock: WOW :shock: nu iti mai dai seama ca e un ferrari la baza superba lucrare de ce nu faci si la challenges asa lucrari de calitate felicitari!!!! pickone Audi A4 nu prea e pe placul meu audiul rotile par mai sus decat spoilerul fata ploapa peste faruri e urata acoperirea grilei fata o face sa arate destul de aiurea |
streetstyle22
Volkswagen Golf 3 jante diferite si strambe grila jos e stramba selectii proaste plasa e ireala, e ca un gard! nu mai pune vinyl, e ireal mai lucreaza! bafta! _seby_ nissan skyline gt-r simplut jante frumoase si bine vopsite eleronul ala zici ca e masa de calcat e prea mare si inestetic arata bine stig in masina :lol: BMWfan Volkswagen Golf MK4 brush total si ireal nu vad rolul intercoolerului in partea stanga a masinii spoiler patratos pe masina cu forme rotunde n ustiu ce sa zic in privinta asta! mie unu nu mi se pare terminata! bafta! 2fast 4 U Nissam skyline gt-r ti-a cam tremurat mana parca e cutremur cand merge asta si se balangane rotile asa si asa tuningul ploapele nu imi palc bafta! Streetstyle22 volkswagen golf 3 prima poza faruri strambe jante strambe nu mai aprinde farurile |
2 Attachment(s)
nu sunt chiar mandru de ea dar ma revansez eu la urmatoarea lucrare..... nu am mai avut rabdare si m-am saturat de ea:cry:
|
1 Attachment(s)
Inca una si ma duc....:D
|
este o regula cu o masina pe zi....asta e limita...
|
1 Attachment(s)
Pareri ? :roll:
|
cam mare textura la carbon
ma refer la partile de jos |
2 Attachment(s)
. .
|
parasolaru nu are forma parbrizului ....cu capota aia peste faruri ai dato in bara rau ...cum poti s a faci asa ceva pe un GTR .........roata spate pusa stramb...si discul e pus stramb
dar cel mai nasol lucru e capota .URAT!!! |
1 Attachment(s)
puncte puncte puncte...
|
Quote:
|
:arrow::arrow:
|
Quote:
hai ma ce dracu e chiar asa urata? :| |
GABI - Nissan Skyline GT-R idee foarte buna cu vopsea mata umbre foarte bune una peste alta e superb EAGLE - Nissan Skyline GT-R spoilerul fata zici ca e plug cu buza aia :lol: si stramba frumos spatele CO5M1N EXTREME - Volkswagen Golf 4 R32 coltul din partea dreapta a barii fata e blurry si umbrit intercoolerul e prea in umbra nu vad rolul la umplerea geamului ca nu arata bine Golf MK4 R32 van niste umbre la bad boy look lipsesc carbon destul de bun! angel eyes un pic neclare STREETSTYLE22 - Dacia Logan Van prizele de aer din bara sunt prea saturate janta vine peste spoilerul fata umbrele lipsesc NLD - Toyota Supra frumoasa lucrare frumoasa textura la carbon e ireala dar foarte bine lucrata NITRO CUSTOMS - Nissan Skyline GT-R capota e hidoasa, parca se scurge de pe masina spoilerul fata merge e asa si asa, parca e prea ondulat, are asa o bucla in jos parasolarul e 2D, sui si drept |
nld-supra cam ireaLa dar ide e super super tare
eagle-inafara de spoiler e superba si a ta cosmin-golf janta fata parca e putin stramba in rest imi place |
imi cer scz k fac offtopic,dar ma gandeam k dak tot trebuia sa fac p supra aia battle cu nld..nu se poate face un poll ?
daca este si el d acord..bineinteles |
1 Attachment(s)
GT-R... o prima masina full brush :blahblah::blahblah::blahblah:... nu am avut donoare pentru plase si intercooler (ala e pus asa de forma) si am lasat-o asa, da' nici nu cred ca ma ating de ea curand... nasoala si masina si unghiul si tot...
|
Quote:
|
Quote:
|
Brushu' e foarte tare. In schimb, in fundal sta groaznic. Fa-i niste reflexii misto, ca e pacat !
|
2 Attachment(s)
is abia la inceput asa ca nu va steptatii la cine stie ce :D:oops:
|
mie unu imi place ... sunt cateva greseli , cateva parti blur da daca ai zis ca esti la inceput ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning