![]() |
|
Re: Club CIELO
:))) hai ca esti culmea! "chestii la volan" = oameni care nu stiu sa conduca pentru tine, sau cum???? nu te mai inteleg. Oricum sa stii ca daca e sa te lovesca nu te nimereste chiar in coltul ala... protejeaza prea putin la cat de urate sunt. bafta!
@CT-13-TGR : eu am fost mai discret! Nu o zisai pe fata! ;) |
Mike, ca fapt divers, chiar in coltul dreapta spate o am eu lovita... asa m-am trezit cu ea, 10 cm de vopsea de pe spoiler luata, deci se poate si din vina unor bivoli care nu stiu sa conduca, nu numai din cauza proprietarului masinii... Deci protejeaza si porcariile alea, dar sunt urate cu draci...
|
pana la urma fiecare cu ce il doare..bafta
|
@mike ... am zis ce am avut de zis... nu trebuie sa placa tuturor... poate posesorului ii place la nebunie... dar mie nu... si poate mai sunt si altii care sunt gand la gand cu mine! like jonson xxl "fiecare cu ce il doare"
|
In legatura cu protectiile de pe colturi este foarte greu de spus.....eu nu am pe cielo dar sunt patit cu vreo 2 vecine sa am harjaie,nu rau dar cat sa nu iasa nici cu masina de polishat.....porcariile alea sunt destul de practice,,,in situatia asta ai sa alegi dintre PRACTIC si ESTETIC.
|
Ori de ai prostiile alea...si da ca draq cu ele,mai ales daca le ai si loviet..si zgariate...tot urat se vede...iar daca le dai jos de pe spoiler...tot la fel raman urme,sau mai rau se ia cu tot u vopsea...deci rolul e cam degeaba parerea mea....ca inestetic e oricum ai lua`o! e avantajos pt cei ccare au culoarea aia albastra...ca nu prea se observa zgarieturile pe bara !:))
|
baieti stiti cumva un centru de intors jante in bucuresti?
|
Quote:
|
si ca sa fie toata lumea multumita acele ''chestii'' sunt inestetice dar utile...asa ca fiecare face cum vrea la masina lui ;)
|
Intrebare: cum se scot macaralele de la geamuri? Am incercat zilele trecute sa o desfac pe cea pe care o am defecta (da in gol la urcare, dar la coborare merge), am gasit cele 2 nituri, le-am scos "dopurile" dar nu am reusit sa le dau afara... e vreo modalitate de a le scoate sau trebuie sa bag bormasina in ele?
|
macaralele sunt prinse pe suruburi..cel putin la mine pe fata asa e..eu am geam manual..acu depinde ca poate tu ai electric...daca e manual tre sa aibe 2 suruburi.
|
trebuie sa scoti niturile si eu am schimbat recent macarau pe partea soferului...acelasi lucru l-am patit si eu cand ridicam la fel facea...acum sincer numai tin minte ce mai trebuie desfacut:)
|
Quote:
|
Nituri sunt... si macaraua e manuala. Problema e ca sunt nituri foarte dure, nu sunt din aluminiu, pe care sa le pot rupe usor. La bormasina ma gandisem si eu... dar am sperat ca mai stie altcineva alta solutie...
|
da... stiu eu... nu bormasina ... dalta :))
trebuie sa dai si geamul jos... pe urma direct macarale electrice... gasesti un electrician priceput si pui butoane cu impuls ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning