Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

RoByNeT 25-11-08 07:47

Re: Kitsch Tuning .... part 2

parerea mea e ca nu e masina lui cine stie prin ce colt o gasise si cum colararii cand au ochelarii la ei sunt dispusi sa faca poze langa orice li se pare lor "shukar" nu a pierdut ocazia ... daca e masina lui ... se aplica aia de sus "stupid owner" doamne ce people :lol:

adut 25-11-08 08:21

cred ca ar fi de mare succes si pe coclalar.ro

SFW 25-11-08 09:24

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1885124)
parerea mea e ca nu e masina lui cine stie prin ce colt o gasise si cum colararii cand au ochelarii la ei sunt dispusi sa faca poze langa orice li se pare lor "shukar" nu a pierdut ocazia ... daca e masina lui ... se aplica aia de sus "stupid owner" doamne ce people :lol:

V-ati gandit ca poate e facuta la misto poza? Ca asa cum a spus B 11 AYG, dezmembreaza masina si s-au gandit oamenii sa faca o poza la misto?

E de pus la sectinea funny, nu kitsch.

b01uxd 26-11-08 07:27

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 1881131)
Ce fata are ma....fi atent cum se uita !!!!!!! Ala e cablu da nu-i de la telecomanda, e prelungitoru de la "radiocasetofon"!!!!!!

e chiar prelungitorul de la flex

eMH 26-11-08 19:34

SFW tu cand dezmembrezi o masina te apuci sa ii tai caroseria in bucati ?

IONUT-GBP 26-11-08 19:44

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1888254)

:lol::lol: probabil astia au vrut doar sa distreze cu acea masina

SFW 27-11-08 06:33

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1888254)

Eu nu prea ma ocup cu deZmembrat masini... Oricum, e bine ca ai retinut din postul meu ceea ce era esential.
Ideea era: nu e kitsch, e funny.... Si simplul fapt ca au pus poza asta pe hi5 nu ii face cocalari. Cred ca ar trebui sa fie verificat intelesul a 2 termeni: cocalar si kitsch.

Dupa vorbim despre cum se dezmembreaza o masina.

~ EWN ~ 28-11-08 01:36

2 Attachment(s)
2 si de la mine :-)

SAX1987 28-11-08 02:20

4 Attachment(s)
La spaniolii exista o manie de a schimba faruri si stopuri de la alte marci. Stau in spania de 2 ani si mai cumpar si eu ca tot omul reviste de tuning, ma crucesc de ce sunt capabili. Am pus ceva poze, sper sa nu se supere nimeni de la 4T international. Voi mai revenii cu altele pe viitor.
Cel verde cred ca e clio restul sunt una si aceiasi calibra care trece prin mai multe etape. Acuma are stopuri de 200sx.

RoByNeT 28-11-08 08:31

prima poza mi se pare dubioasa ... eleronu ala nu are ce cauta acolo si parca are spate de cielo ... in rest celelalte nu prea mi se par kitsch ...

cRbL 28-11-08 09:14

din ce tine u minte, calibra aia e facuta de .. un roman care are atelier de tuning in Spania. nu comentez masina asta, dar are unele lucrari care arata chiar bine ( pentru Spania ).
oricum spaniolii au un talent la a strica masini...nu ca ai nostri romani cu cocalar tuning dar la ei e culmea ca baga si o galagie de bani in ele...si...se vede canci :|

KTA87 28-11-08 09:15

Golful + Mertzul sunt bataie de joc...
Masina maronie cu bot de Honda imi place! Dar aia cu stopuri de 406 coupe e hidoasa!

coman razvan 28-11-08 09:33

Golful nu mi se pare real...arata mult prea brush! :( Cred ca e virtual...

manu_96xls 28-11-08 10:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1891018)
Golful nu mi se pare real...arata mult prea brush! :( Cred ca e virtual...

Din pacate e real:|
Mai multe despre el AICI!

aleks 28-11-08 10:49

manu, incredibil cata munca pentru asa un rezultat hidos...

All times are GMT +2. The time now is 06:10.

- Copyright 2026 4Tuning