![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
felicitari pt reusita si s`o stapanesti sanatos si de acuma incolo! :D sper din suflet sa o vad pe 3 Iulie la TL si de ce nu, campioana la grupa :D
|
Quote:
Abia dupa ce ma intorc de la Brasov de la intalnirea E30(25-26 iunie) ma apuc de desfacut la Dacie...targhetul este sa ajung cu ea la Tulcea pe 14 August..atunci va fi pe pista8) Multumesc:-) |
pacat bogdane ca nu te bagi cu daciuta :(
poate atunci in august ma bag si eo cu UUT:D vedem daca nu il sustinem pe YUL |
Io o sa fiu intre masini, la start ca de obicei, da`mi o palma dupa cap daca ma vezi prin zona sa mai povestim! Bafta! :D
|
Quote:
Ce sa facem Laurentiu, e greu cu doua masini...trebuie sa le impac pe amandoua:-) |
mda asta e :P te descurci tu
spor la trb si vreau sa vad nigu pe strazi :> |
|
Bogdane ai mai lucrat la masina? Citisem pe sectiunea bmw ca weekendul asta lucrezi la batrana:D asa este?:D hai nu fi timid, sari cu pozele:lol:
|
Ar fi trebuit sa lucrez la Dacie dar nu am avut loc in garaj de piesele de urs venite peste noapte:-)..am stat si am sortat/pozat piese:rolleyes2
Este timp si de lucrat la Dacioara, deocamdata voi fi prins cu inlocuirea motorului la urs..trecem la 6 cilindrii8) Si da, barele au revenit pe masina, de cand am mers cu ea la RAR pentru inscris pe numele meu si apoi am plimbat-o putin prin oras;)..asa vor ramane pentru ca am Politia deja pe urmele mele de la o mica urmarire prin oras de la ultima iesire..:lol: Deocamdata am dat jos carburile si urmeaza sa demontez si restul. |
bogdane lasa-mi pm cu id tau te rog:D
|
Salut . Ti-am urmarit tot topicul si vreau sa te felicit pentru ce ai putut sa faci dintr-o banala dacie. Tot respectul si asteptam noi modificari;)
|
Quote:
Vom vedea ce ne rezerva viitorul..deocamdata masina este scoasa la vanzare/schimburi...:rolleyes2 |
Quote:
|
Bogdane ce pret are masina?ca am vazut ca ai vandut multe piese de pe ea.
|
Foarte frumoasa! Felicitari!
Cum se numeste culoarea? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning