![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
ajutor!!! cine poate sa ma ajute maine intre 9-14 sa ma traga cu masina cu cablu,de la indagrara pana la biserica sarbeasca???? p.s. nu am cablu mersi anticipat.
si cine are ceva cd player ieftin de vanzare? si intrebare pt profesionisti mecanici e scump asa ceva? , a weber 32mm carburator and an electronic distributor, the turbo pressure is 10psi. that engine has an oil radiator, the whole rest of the engine is original! asta ar fi motorul de pe situl care am dat anterior mersi anticipat |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
vin eu
mai scadem din datoria in bere8):lol::lol: |
adica ai nevoie de:
1. un carburator de 32mm (atentie: sa fie pt turbo) 2. delcou?? pai acuma nu ai delcou?? 3. o turbina (zic eu mica, de pe ceva motor 1.2-1.4) care e capabil de 0,6 bari 4. radiator de ulei spor la modificari ;) |
7 Attachment(s)
stiti cineva care cromeaza? am ceva capace de roti? bara?...din astea care nu ar fi rau cromate?e posibil si daca are ceva rugina? revin cu poze....si alin bau..nu rade acuma am posibilitatea sa vad cum e cu rugina..
P.S. are cineva ceva oglinda de dacie "faina" gen ca in poza?...si cum se vede nu am mare spatiu in portbagaj!!! deci nu o sa mai fie asa deranj..mai pun si goarna..... a.... raul ai reusit sa faci treaba aia pt goarna? |
ranger xtr team vazut azi ai trecut pe linia lu 2 prin alfa...!!:P foarte frumoasa masinuta felicitari:!::D
|
3 Attachment(s)
mersi, mai e de lucru.....
asa am de vanzare 4 capace BMW 16 sau 15 vad maine si 2 genti OZ canova stare ok,mai vedem ca tot adun sa scap de toate: http://dwyn-shop.allshops.ro/produs/...56+50PC56.html http://www.eflamingo.ro/magazin/onli...ung_HT-TXQ120X toate de vanzare,...si nu va speriat dar circul cu golf-ul lui politai ala cu numere mici !!! |
Quote:
sal ai rezolvat problema cu cromarea? |
cat sunt capacele alea as avea nevoie de ele?
:P |
nu am rezolvat cu cromarea......incanu am apucat si capacele cred ca sunt pe 16'
https://www.4tuning.ro/funny/video-ze...site-6865.html |
ce ai scris tu acolo e doar o bucata dintr-un dialog mai amplu, dar ce banuiesc eu e ca vorbeste de carburatorul solex 32DIS care e special pentru turbo cu corp de supraalimentare, si la electronic distribuitor s-ar referi la un distribuitor fix care sa fie comandat de o aprindere electronica capabila sa shimbe avansul in functie de necesitatea pentru turbo
referitor la cromare stiu ca este firma la cluj care cromeaza, am vazut bari cromate si aratau foarte bine dar nu stiu nimic date de contact |
nu a facut nimeni poze de la intalnire ?:sad:
|
Intalnirea s-a prelungit pana la 3 noaptea, deci inseamna ca a fost voie buna
|
Pana la 3 noaptea? :lol: Unde ati fost? In Parcare la Patinoar?
Sper sa ajung si eu vinerea viitoare, abia azi m-am intors din concediu :-) |
sunt si eu primit la intrunire:">?
|
Oricine este bine primit daca vrea sa vina alaturi de noi!
Asa ca ne venem vineri la Patinoar :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning