![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Aici trebuia sa se vorbeasca strict de Benzina vs Motorina, nu de cojile voastre infecte pe bulgaria.
|
Quote:
Credeam ca tu ai initiat comparatia dintre cele doua masini, deaia m-am luat de tine.Nu luad 318-ul, nu l-am avut si nici nu o sa-l cumpar(in viitorul apropiat cel putin).Cat despre ce a spus franz cu fiabilitatea masinilor japoneze nu prea ii dau dreptate, saptamana trecuta i s-a dus (la tata), de tot sa zic asa, o duba Nissan din 92, cu 1 300 000 km :) diesel :)).Ma repet, nu sustin ca benzina e cea mai buna sau invers, am avut si una si alta, cu dieselul actual am 60 000 km luat de nou, fara probleme, dar benzina e superioara dieselului in orice ecuatie, daca e sa vorbim de aceleasi masini si aceiasi cilindree :), are dezavantajul consumului, dar o parte din banii economisiti zilnic la diesel, ii platesti pe piese la revizii.In concluzie, e o tara "libera" si fiecare isi cumpara ce vrea si conduce cum vrea el. |
Quote:
uite, mie skoda octavia mi se pare o masina ok :lol: |
ti, gti, tsi, is, slk sasmd. astea au motoare puternice pe care nu le poti face praf. daca la dizel a-i dai in gura ca si la benzinar, deci pina la maxim 200.000 de km faci motoru praf. A vrut unu sa faca schimb cu mine. el are un 325 benzina cu 192 de cai din '91. Si eu 318 ti cu 140 de cai din 97. si n-am vrut sa fac schimbu. va da-ti seama ? aproape 200 de cai ? asa ma mai laudam si eu. dar i-am auzit pe mai multi mecanici ca 318 asta TI sau IS sint masini foarte reusite. deci............ :)
|
Quote:
|
Quote:
Ai auzit tu vreun diesel sa aiba nevoie de segmentare sub 300k? -al meu are cel putin 200k si atinge si viteza maxima si scoate si timpi foarte apropiati de cei oficiali la sprint, chit ca nu sunt eu un pilot de incercari. Sunt multe dieseluri care au VERIFICARE la 16000 de ore si merg luni de zile fara oprire la 75% din putere (ca si cum ai merge tu cu 180-190) si merg cu pacura. Ia inmulteste tu 16000 cu 180 si vezi cati kilometrii iti da. Pe bune, tu iti dai seama ca esti de multe ori penibil cand "te arunci " asa aiurea? Repet si sustin: daca otto era asa ciumeq , era si in industrie dar este ca si inexistent. |
Quote:
americanii sunt guvernati in alegerile lor in proincipal de spiritul de turma, acolo e o chestie sa te descurci cu manuala. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca tot ii dam argumente omului, mai bine ii spunem de dieselurile noi, cu CR care au evoluat enorm, sau PD-urile de la VAG. Referitor la 318i, n-are sanse impotriva 525 tds-ului, insa daca vorbim de 318is, cam lasa in spate dieselul. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: