![]() |
|
re: Club Ford Capri
3 Attachment(s)
urat arata, mai ales grila radiatorului... uite unu care si-a pus esapamentul bine:
|
Salut.
Care ati pus servodirectie pe capra, aveti idee, de sierra merge? Daca nu de ce masina ati pus? Daca merge de sierra, la ce scor credeti ca ar fi avantajos sa cumpar toate componentele (pompa, vas, caseta, fulie, conducte...)? Am gasit la cineva, dar e negociabil, chiar mai mult ma intreaba cat ofer, asa ca trebuie sa am habar cam cat sa ofer. Multumesc frumos. |
Quote:
Cred ca cel mai bine ti-ai cauta un sistem dat jos de pe un Capri. Se poate adapta caseta de servo de pe Sierra, insa ai nevoie de un mecanic priceput. Impedimente: 1. Prinderea casetei pe traversa nu este identica (nu mai stiu cum e, dar daca tin bine minte, la Sierra vine in plan orizontal cu traversa iar la Capri in plan oblic). 2. Adaptarea este foarte riscanta: daca nu e bine facuta risti sa ramai in deplasare fara directie. Eu mi-am pus caseta de pe Sierra cu tot cu traversa. Pentru asta am modificat prinderea traversei pe lonjeroane si mi-am intarit-o (acuma cred ca e de 2 ori mai grea) din motive de siguranta. |
cred ca 2.8i avea servo, de acolo iti poti lua tot ce iti trebuie atat ca 1, sunt vechi, 2, sunt doar in DE sau UK, 3 sunt scumpe la transport(traversa e foarte grea). si cam atat..
|
Quote:
Am incercat si eu experimentul, pentru ornamente si jante. |
Mercy pt. raspunsuri
Daca se poate adapta, atunci eu sunt interesat...daca s-a si montat, atunci sigur vom reusi si pe capra mea. Daca imi dati o idee cam ce pret ar trebui sa ofer pe instalatia intreaga...un pret care sa ma avantajeze:lol: |
Nu stiu ce preturi sunt pe la voi, dar pe la noi caseta,pompa servo ,conducte,etc costa vreo 300 Euro la pret de shrot, fara manopera de montaj ! Eu pe capra mea am servo din fabrica (e model Ghia), dar motoru' il am de Sierra,si tipu' de la care l-am cumparat avea mai multe Sierra pt piese (dizelare,benzinare,sedane,break-uri,etc).Ai grija ca adaptarile astea sunt foarte greu de facut, si daca nu-s bine facute poti plati cu viata. Mai bine verifica -si schimba pivotii, rulmentii de la telescop-la caseta mai pune-i niste vaselina...Eu am avut probleme la inceput cu servo la masina mea si vreo 2-3 luni am umblat fara ,dar nu mergea greu, si am cauciucuri late de 195.E adevarat ca la parcari trebuia un pic de efort,iar dupa ce am adaptat pompa servo de Sierra la caseta de Capri , orice parcare se poate face doar cu doua degete...
|
2 Attachment(s)
Uite doi care n-au facut adaptari corecte la motoare si le-a luat foc caprele:Attachment 834514
Attachment 834519 |
astea sunt ceva mai bine facute dar parca pe capri nu merg flacarile... oricum, nu inteleg de ce la europeni nu arata atat de bine ca la americani, si nu ma refer la potrivire ci la aspectul lor.
|
Chestie de arta , dar si de formele masinii -pe unele prind bine pe altele nu . Cum e si la femei: o rochie scurta sau o bluza decoltata nu prinde la fel de bine pe oricare, unele pot arata chiar naspa.
Dar nu e cazu' la Capri ! Nu "se ezista" Capri naspa ... |
eu nu as fi asa sigur de asta: http://www.barryboys.co.uk/phpBB2/vi...ighlight=capri
sau http://www.barryboys.co.uk/phpBB2/vi...ighlight=capri |
fiecare cu nebunia lui, ce sa-i faci..mai ales ca in ultimul link, in mk I-le mov chiar s-a investit multa tehnologie, bani si timp din cate se vede, dar clar n-a iesit un Capri frumos si elegant, poate doar pt proprietar.
@btf, uite ca vroiai sa vezi cum dau stopurile de Granada mk II pe capri mk I, si cred ca se intelege de la sine ca n-are rost. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
N-as zice ca ala galben e urat -nu ma dau in vant dupa culoarea asta- si modificarile facute la caroserie nu cred ca sunt atat de rele incat sa merite supararea englezoilor de pe forumul ala. Da!-Capri mov sare calu' e superciudat,intr-adevar fantezist, si daca proprietaul nu e inca la nebuni, sigur mult nu mai are pana ajunge la ei; si cu toate astea, pt unii masina e amuzanta ... Oricum, bine ca e deperte de noi si nu ne poate face nici un rau.
Dar sa revenim la masini mai faine! Uite Capri-u' lui Batman Attachment 835931 @ slencer cum ti se pare ? Parca si tu ti l-ai facut asa, dar nu stiu daca l-ai terminat sau nu? Din cate tin eu minte ai pus poze cu cateva "fragmente" din masina cand inca nu era gata. Care mai e situatia cu masina ta ? |
e in aceeasi stare ca la ultimul post... mai rau, mi s-a cam stricat vopseaua, o sa mai postez weekendul asta in thread daca apuc sa trec pe la masina sa fac niste poze.
imi place masina astuia, mi-ar fi placut mai mult daca avea si bara pe fata, cam asa: urma sa pun o pza dar dintr-un motiv necunoscut nu pot pune attachements, nwzeu, help? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning