![]() |
|
Re: Chat
Quote:
sau in floresti la Texim daca mai tin bine minte Sau vizavi de poli este ceva fabrica nu imi vine acuma in minte cum se numeste. |
Nu au la poli pe dorobanti?
|
ideea e ca am de taiat niste flanse pentru galerii admisie/evacuare. le-am dat la "savantu" ala de la poli si de miercuriea trecuta ma tot amana cate o zi. azi e vineri, nici macar nu s-a apucat de ele. mi-a promis ca pe luni sunt gata da' nu am incredere in el. daca pe luni nu sunt gata trebuie sa incerc altundeva altfel nu o sa ajung la BM weekendul viitor. :anger: :burn:
mmmda... is disperat |
Poi is mai multi la poli acolo. Domnu' Prodan am auzit ca ii "tata lor" acolo pe dorbanti:))
|
mai nu stiu cum i-l cheama, eu nu sunt student si i-am dat unui prieten care e la poli sa le dea mai departe, sa vad, daca nu ma rezolva pana luni o sa incerc la Alpha Laser acolo vis-a-vis de poli
|
mdea, prodan ii chiar ok.
|
nu aveti ceva referat sau lucrare despre Promovarea galeriilor de arta?
|
unde gasesc niste folie imitatie carbon calumea ? acolo pe horea?
|
gasesti la 9lei/ml
cat ai nevoie? |
|
din categoria THE SHIT! http://www.cokelivepeninsula.ro/ro/ vine prodigy la tg mures!!! :peace: :twisted:
|
Unde se gaseste folie imitatie carbon de aia cu 9 lei/ml? Merci
|
pe horea la mijloc, peste drum de salvare...pe colt, undeva.
|
horea 66 e adresa, dar s-au mutat (la firma ii zice verla) pe traian vis-a-vis de politie. incearca totusi prima data pe horea, poate mai au acolo magazin. plotter-ele le-au mutat pe traian.
|
cand s`o mutat? miercuri erau pe horea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning